VOZIO U KONTRASMERU, IZAZVAO UDES, PA DOŽIVEO DVA MOŽDANA UDARA: Evo u kakvom je stanju čuveni fudbalski trener Crvene zvezde Ljupko Petrović!

Autor:

Hronika

01.07.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupko je u četvrtak izazvao saobraćajnu nesreću na obilaznici oko Beograda, pošto je svojim "mercedesom B180" ušao u pogrešnu, levu traku i vozio u suprotnom pravcu, u zoni tunela Beli Potok, u smeru ka Orlovači.

VOZIO U KONTRASMERU, IZAZVAO UDES, PA DOŽIVEO DVA MOŽDANA UDARA: Evo u kakvom je stanju čuveni fudbalski trener Crvene zvezde Ljupko Petrović!

Foto: Starsport

Fudbalski trener Crvene zvezde Ljupko Petrović (76) koji je sa crveno belima osvojio Ligu šampiona 1991, našao se u centru pažnje kada je na internetu objavljen snimak na kome se vidi kako upravlja automobilom auto-putem E-75, levom saobraćajnom trakom u kontrasmeru. 

Petrović je posle manjeg udesa koji je izazvao, kako nezvanično saznajemo, doživeo dva moždana udara i prebačen je u bolnicu "Sveti Sava" i nalazi se na mini intenzivnoj nezi.

- Ima određene promene na mozgu i zdravstveno stanje mu je ozbiljno narušeno, ali nije životno ugrožen. Petrović nije uključen ni na kakve aparate, može da guta i sposoban je da uspostavi komunikaciju - navodi izvor upoznat sa slučajem. 

Podsetimo, Ljupko je u četvrtak izazvao saobraćajnu nesreću na obilaznici oko Beograda, pošto je svojim "mercedesom B180" ušao u pogrešnu, levu traku i vozio u suprotnom pravcu, u zoni tunela Beli Potok, u smeru ka Orlovači.

Petrović se nije zaustavio dok na njega nije naletelo vozilo "ševrolet Aveo" kojim je upravljao Ž. K. (63), a njegov "mercedes" je potom zakačio još jedan automobil. Bivšeg kormilara Zvezde je ekipa Hitne pomoći odvezla u Urgentni centar, a odatle je prebačen u Specijalnu bolnicu za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading