NE ZNAM KAKO NOVAK TO RADI: Medvedev ZABRINUT pred Vimbldon!

Autor:

Sport

02.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser se obratio medijima pred start trećeg grend slema u sezoni.

NE ZNAM KAKO NOVAK TO RADI: Medvedev ZABRINUT pred Vimbldon!

Foto: Tanjug/AP

Teniska elita je trenutno u Londonu, gde će u ponedeljak početi novo izdanje Vimbldona, najprestižnijeg turnira na svetu.

Jasno je da je prvi favorit u prestonici Velike Britanije Novak Đoković, koji je sedam puta podizao šampionski pehar na Centralnom terenu.

Pred start turnira se medijima obratio i Danil Medvedev, koji je pričao upravo o Noletu, a tema su bile pobede našeg asa čak i kada ne igra dobro.

- Prvo ne znam kako to radi, osećam da svi igrači, osim Novaka, Rodžera i Rafe, mogu da imaju loše dane i da gube od igrača koji su van Top 100 ili od kvalifikanata... To je normalno u sportu. Ali kada pogledam, Novak je skoro na 50 odsto, igrao je 70 grend slemova i bio je u 35 finala. Ne znam kako je to moguće? On izgleda nema loše dane. Zapravo, ima ih, kao i svi, ali i tada uspeva da pobedi. Ne znam kako to radi i zato je on za mene najveći u istoriji tenisa, ali to je podložno debati naravno - rekao je Medvedev na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Vredno je napomenuti da je Medvedev zaustavio Đokovića u njegovom pohodu ka kalendarskom slemu tako što ga je savladao u finalu US Opena.


- Da budete sposobni da ga pobedite kada ide da kompletira grend slem godišnji, možda je bio malo stegnutiji nego inače, ali odigrao sam neverovatan meč i zbog toga sam još ponosniji, kada sam video šta je posle toga uradio. Srećan sam da sam uradio to, ali ne želim da stanem na tome, želim da idem po nove grend slem titule i da igram sa njim - istakao je Medvedev, a preneo "Sputnjik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading