NOVAK VEĆ HLADI ŠAMPANJAC: Posle ovoga je kristalno jasno da Đoković osvaja Vimbldon!

Autor:

Sport

01.07.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi reket planete bi se titulom vratio na čelo ATP liste.

NOVAK VEĆ HLADI ŠAMPANJAC: Posle ovoga je kristalno jasno da Đoković osvaja Vimbldon!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković apsolutni je favorit na predstojećem Vimbldonu da dođe do 24. grend slem titule, a to je postalo još jasnije nakon žreba koji mu je bio naklonjen.

Bukmejkeri retko kada prave greške u svojim procenama, a ljubitelji tenisa u Srbiji i Noletovi navijači širom sveta se nadaju da će i ovog puta biti tako.

Naime, pre nego što je održan žreb za treći grend slem u sezoni, kvota da će Đoković doći do pehara bila je 1,80, a ubrzo nakon žreba je drastično pala - na 1,55.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Drugi favorit u Londonu je Karlos Alkaraz na koga je kvota ostala nepromenjena - 4,15.

Janik Siner je pre žreba bio četvrti favorit, ali je nakon izvlačenja kuglica došao do trećeg mesta i kvota na njega je sada 16,20, dok je Danil Medvedev pao na četvrtu poziciju sa kvotom 18,70.

Što se ostalih srpskih tenisera tiče, najveće šanse daju se Miomiru Kecmanoviću na koga je kvota 350. Na Lasla Đerea i Hamada Međedovića je kvota 475, a na Dušana Lajovića 500. Što se Filipa Krajinovića tiče, on se u poslednji čas povukao sa turnira.

Treći ovosezonski grend slem počinje 3. jula, a finale je zakazano za 16. jul. Titulu brani Novak Đoković koji će pokušati da dođe do osmog pehara u Londonu, a 24. ukupno na najvećim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading