PRELEPA SLIKA U PRESTONICI! Đoković i Jokić dobili mural u Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali znak pažnje koji su apsolutno zaslužili.

PRELEPA SLIKA U PRESTONICI! Đoković i Jokić dobili mural u Beogradu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/kolosovmuralstudio

Mural posvećen Novaku Đokoviću i Nikoli Jokiću

Jedna "mala" Srbija može da se pohvali teniserom koji već godinama piše istoriju ovog sporta, Novakom Đokovićem i dvostrukim osvajačem MVP priznanja i šampionom NBA lige, Nikolom Jokićem.

Zbog Noleta i Džokera za našu zemlju se čulo širom planete, a da Srbi cene sve što njih dvojica rade pokazali su jednim gestom koji zaslužuje pažnju.

Na jednoj zgradi u Beogradu zasijao je mural posvećen Novaku Đokoviću i Nikoli Jokiću, a ova prelepa slika obišla je svet i veoma brzo pobrala brojne simpatije.

Sa jedne strane zgrade nalazi se Đoković, a sa druge Jokić i Beograđani su na ovaj način rešili da se zahvale svojim ljubimcima na svemu što su do sada uradili za Srbiju.

 

 

Podsetimo, Nole je osvajanjem Rolan Garosa stigao do 23. grend slem trofeja u karijeri i na taj način prestigao je Rafaela Nadala na vrhu večne liste. Sa druge strane, Nikola Jokić vodio je Denver Nagetse do titule u NBA ligi i bio je najkorisniji igrač finalne serije u kojoj je četa Majka Melouna u pet utakmica slavila protiv Majami Hita.

Nema dileme da će Đoković i Jokić nastaviti sa uspesima i u godinama koje dolaze, a sada će pored brojnih pehara moći da se pohvale i ovim prelepim muralom koji su im posvetili Beograđani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading