PITANJE SVIH PITANJA: Koga Srbi više vole: Novaka Đokovića ili Nikolu Jokića?! (ANKETA)

Autor:

Sport

25.06.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaćemo da dobijemo odgovor!

PITANJE SVIH PITANJA: Koga Srbi više vole: Novaka Đokovića ili Nikolu Jokića?! (ANKETA)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala?! 

O veličini naše zemlje dovoljno govore uspesi ljudi koji su odrasli u njoj, a među najboljim sportistima planete Srbija trenutno ima dva predstavnika koji su do nogu dotukli konkurenciju u tenisu i košarci.

Novak Đoković i Nikola Jokić oduševili su planetu, te su svojim igrama, ali i ponašanjem naterali čitav svet da im "skine kapu".

Nole je na Rolan Garosu stigao do 23. grend slem pehara u karijeri i na vrhu večne liste prestigao je Rafaela Nadala. Već na Vimbldonu, koji je na programu od trećeg do 16. jula, Đoković će imati priliku da se odlepi od "bika sa Majorke" i da još jednom dokaže da je teniski GOAT.

Takođe, osvajanjem Rolan Garosa Novak se vratio na čelo ATP liste, te je nastavio da niže nedelje na samom vrhu i trenutno ih ima 389 iza svog imena. Zaista, više nego impresivno!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Nikola Jokić je sa Denver Nagetsima uspeo da stigne do NBA prstena, a svojim igrama naterao je Amerikance da mu dodele priznanje za najkorisnijeg igrača finalne serije protiv Majamija. U regularnom delu Jokić je ostao bez MVP trofeja koji je, po mišljenju mnogih nezasluženo, otišao u ruke Džoelu Embidu.

Ipak, dva puta je već Džoker osvojio taj trofej, te je svima dokazao da mu nema ravnog u svetu košarke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Pitanje svih pitanja za narod u našoj zemlji je - koga Srbi više vole, Novaka Đokovića ili Nikolu Jokića? Nema dileme da su obojica u srcima svih Srba širom naše zemlje, ali i planete, ipak mi ćemo jednom anketom pokušati da dobijemo odgovor na veliku dilemu - Đoković ili Jokić?!

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

 

Svoj glas možete dati u anketi koja se nalazi na početku teksta, a u komentarima nam pišite zbog čega su Novak Đoković i/ili Nikola Jokić vaši favoriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading