REVOLUCIJA POSLE NOVAKOVE TITULE NA ROLAN GAROSU: Na "Filip Šatrijeu" se više ne igra tenis, od večeras KOŠARKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarno zdanje od 15.225 mesta menja svoju namenu.

REVOLUCIJA POSLE NOVAKOVE TITULE NA ROLAN GAROSU: Na "Filip Šatrijeu" se više ne igra tenis, od večeras KOŠARKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos

Košarkaši Metropolitana ispred sebe imaju praktično nemoguću misiju. Naime, Monako ima predost od 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa francuskog šampionata, ali ekipa iz prestonice se neće predati (četvrtak 20.30).

Njihov najbolji igrač i projektovani prvi pik na predstojećem NBA draftu, Viktor Vembanjama, želi u velikom stilu da se oprosti od evropske košarke. Međutim, teško će mladi Francuz podići trofej pored Saše Obradovića, Džordana Lojda, Majka Džejmsa...

Ipak, za pomenuti meč se traži karta više, pomama je tolika da se uprava Metropolitana odlučila sa veoma zanimljiv potez. Predstojeća utakmica igraće se na stadionu "Filip Šatrije" koji pripada kompleksu Rolan Garosa. Interesatno, Novak Đoković je u nedelju na pomenutom zdanju podigrao svoj treći gren slem na pariskoj šljaci, a 23. u čitavoj karijeri što je apsolutni rekord u muškom tenisu.

 

 

U nameri Viktora Vembanjamu bolje upozna sa svetom, NBA liga je čak rešila da otkupi prenose utakmica njegovog tima u francuskom šampionatu, gde tokom sezone beleži preko 20 poena u proseku, pa samim tim i ne čudi veliko interesovanje američkih medija, koji su sinoć došli u Vembanjamin dom u Parizu, gde su zajedno ispratili ovogodišnji draft.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading