SRBIJA JE OBOŽAVALA OVU PLAVUŠU: Svi su plakali kada je OVAJ moćnik ostavio trudnu, a onda se desio OBRT!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.06.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su je obožavali i pratili svaki njen korak, njena životna priča je ravna sapunici.

SRBIJA JE OBOŽAVALA OVU PLAVUŠU: Svi su plakali kada je OVAJ moćnik ostavio trudnu, a onda se desio OBRT!

Foto: youtube/printscreen

Meksičke sapunice i telenovele devedesetih su se religiozno pratile u mnogim domovima širom Srbije, a jedna od omiljenih je bila Marisol, siromašna prodavačica cveća sa velikim ožiljkom na licu, u koju se zaljubljuje mladić iz bogate porodice.

Svima dragu Marisol oličila je glumica Erika Buenfil, koja je 1996. godine, kada je serija snimana imala je 32 godine. 

Danas lepa Erika ima 59 godina, a ova uloga joj je jedna od najdražih u karijeri.

 

 

Na osnovu njene životne priče, vrlo lako bi se mogla snimiti sapunica. Naime, glumica sa sinom bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedile ima 18-godišnjeg sina Nikolasa de Hezusa, a očev identitet je dugo skrivala od javnosti jer ju je Zedila napustio tokom trudnoće. Nikada nije ni priznao svog sina.

 

 

Ipak, situacija se kasnije promenila. 

- Komunicirao je sa Nikolasom, u jednom trenutku su razmenili brojeve i razgovarali telefonom, bilo je malo pre njegovog rođendana, pa sam rekla sinu da mu traži neki skup poklon, a on mi je tada obećao da hoće - rekla je Erika.

Rekla je i da više nema zamerki na bivšeg ljubavnika i da podržava sina u njegovoj želji da ima vezu sa ocem.

Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo želela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam trudna. Ernesto je bio mlađi od mene i nije hteo bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama preminula je pre četrnaest godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina. Moj Nikolas je sin kakvog sam mogla samo da poželim. Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka - ispričala je glumica u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading