OVO JE NAJVEĆI SKANDAL MILENE DRAVIĆ O KOJEM JE CEO SVET PISAO: Zbog samo jednog pitanja GAĐALA JE novinarku

Autor:

Lifestyle

21.06.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom skandalu Milene Dravić svi su pisali!

OVO JE NAJVEĆI SKANDAL MILENE DRAVIĆ O KOJEM JE CEO SVET PISAO: Zbog samo jednog pitanja GAĐALA JE novinarku

Foto: E/Stock

Milena Dravić važi za jednu od najboljih, najpoznatijih i najlepših glumica ikada. Publika je obožavala, a osim neverovatne lepote i talenta, plenila je harizmom. Njene uloge neće se zaboraviti, a o ostvarenjima mogli bismo dugo da govorimo. Takođe, s obzirom na to da je važila za izuzetno zanimljivu osobu, sve njene anegdote i danas se prepričavaju. 

Uvek je imala stav i to je jednom i pokazala na festivalu u Kanu, gde nije dozvolila da joj se isti sputava. Nakon što je dobila ulogu u filmu "Sutjeska", Milena je otišla sa ekipom filma "Misterije organizma" Dušana Makevejeva u Kan, gde se susrela sa Džekom Nikolsonom, Džonom Lenonom i Joko Ono, a ona nije mogla da veruje u čijem se društvu nalazi.

Ipak, novinarka je za nju imala neobično pitanje, koje je nju u potpunosti izbacilo iz takta:

- Da li vi Jugoslovenke znate za kontracepciju?

Objasnila je šta se desilo:

- Ja sam se tih dana mučila sa migrenom i vadim te pilule, gađam je njima. Svi listovi su pisali o tome, a ruska "Literaturna gazeta" je napisala da sam se neprimereno ponašala. Vraćam se iz Kana i Nikola Popović, direktor filma, mi kaže da neću moći da igram u Sutjesci - rekla je jednom prilikom Milena, pa dodala:

- Godinu dana je prošlo, Dragan i ja na moru, i ležimo na plaži, kad vidim neke crne izglancane cipele mi prilaze, a ono Popović i kaže mi: "Diži se, moraš na Tjentište da odigraš svoju ulogu" - otkrila je glumica, koja je tom filmu dana posebnu draž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading