ŠOKANTNA VEST IZ LONDONA: Srbin se POVUKAO sa Vimbldona!

Autor:

Sport

01.07.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo ga videti na trećem grend slemu sezone.

ŠOKANTNA VEST IZ LONDONA: Srbin se POVUKAO sa Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović je odlučio da se povuče sa predstojećeg Vimbldona, pa tako našeg igrača nećemo gledati u prestonici Velike Britanije.

Filipa smo gledali ove godine i na Australijan openu, kao i na Rolan Garosu, ali je upao u seriju loših rezultata, pa je nakon kraha u Parizu nagovestio da bi mogao da usledi kraj karijere.

- Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči - rekao je Krajinović tada.

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović, srpski teniser

Iako je bio najavljen da će igrati na Vimbldonu, Krajinović nije trenirao, pa je ovakva odluka možda i najrealnija.

- Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro...

Srpski teniser je u prvom kolu trebao da se sastane sa Feliksom Ože-Alijasimom, ali će ga sada u glavnom žrebu zameniti laki-luzer.

Podsetimo, Vimbldon kreće u ponedeljak, 3. jula, a titulu će u muškoj konkurenciji braniti Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading