OGLASIO SE NOVAKOV VELIKI RIVAL: "Neverovatno je šta je ostvario!"

Autor:

Sport

01.07.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac ponovo hvalospevima o Đokoviću.

OGLASIO SE NOVAKOV VELIKI RIVAL: "Neverovatno je šta je ostvario!"

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Teniska elita se trenutno nalazi u Londonu, gde se sprema za početak trećeg grend slema u sezoni.

Vimbldon kreće u ponedeljak, a jasno je da je prvi favorit za titulu Novak Đoković, koji se za meč prvog kola spremao sa Endijem Marejem.

Upravo je Britanac pričao na konferenciji na štampu, a novinare je zanimalo šta misli o Đokovićevim uspesima.

Neverovatno je šta je ostvario. Da preskočite Rafu i Rodžera po broju grend slem titula je neverovatno, ako pogledate unazad osam do deset godina koliko je daleko bio od njih i šta je uradio u poslednjem delu svoje karijere je neverovatno. Ali takođe izgleda kao da on ne usporava, bio je fenomenalan na Rolan Garosu, neverovatno izdanje protiv Alkaraza u polufinalu. Morate da mu se divite, on je bio veoma jasan da želi da postavi grend slem rekord kada je došao u situaciju da može da ga ostvari i ostvario je to. Ne izgleda kao da je nervozan, da previše razmišlja ili bilo koje druge stvari, što pokazuje snagu karaktera koji on ima.

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej, teniser iz Škotske

Novinare je zatim zanimao i uvid u trening sa našim Noletom

Bio sam dobar na treningu. Poslednji put smo trenirali na Lejver kupu, pre toga dugo nismo, ne mogu da se setim. Možda u Australiji kada sam imao problema sa kukom. Gde sam danas i gde sam tada bio, velika je razlika i fizički i mentalno, uživam u igri, takmičim se sa ovim momcima, tada nisam osećao da to mogu. Srećan sam da sam u takvoj situaciji i dalje. Mi smo navikli da treniramo zajedno ranije. Nikada nisam trenirao sa Rodžerom još od 2007. godine, sa Rafom ponekad, ali sa Novakom sam stalnom trenirao, čak i kada smo se borili za Grend slem titule - rekao je Mari.

U prvom kolu Vimbldona Mareja čeka okršaj sa Rajanom Peninstonom, dok će Đoković igrati sa Pedrom Kahinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading