EVROLIGA SE RASPADA: Ovo nikako ne miriše na dobro!

Autor:

Sport

02.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve je kriv NBA.

EVROLIGA SE RASPADA: Ovo nikako ne miriše na dobro!

Foto: Youtube printscreen/EUROLEAGUE BASKETBALL

Kao bombe su u subotu odjeknule vesti da je Evroliga ostala bez dva verovatno najbolja igrača koja su nastupala u elitnom evropskom takmičenju.

Prvo je Saša Vezenkov odlučio da prihvati ponudu Sakramento Kingsa, a ubrzo posle toga je preko bare otišao i Vasilije Micić, koji će obući dres Oklahoma siti Tandera.

Inače, prvi je da su ti poslovi dogovoreni objavio sigurno najbolje upućeni insajder Adrijan Vojnarovski, pa mu je Evroliga na Tviteru poslala jednu zanimljivu poruku.

- Molimo te, zaustavi se - piše na zvaničnom Tviter profilu Evrolige, uz oznaku Vojnarovskog.

Tom porukom Evroliga kao da je priznala da se emotivno raspada zbog odlaska svojih najvećih zvezda, a apsolutni krivac za tako nešto je NBA.

Podsetimo, Micić je 2021. godine objedinio titulu šampiona Evrope sa MVP nagradom i priznanjem za najkorisnijeg igrača fajnal-fora, a naredne sezone mu je od ta tri pehara izostao samo onaj namenjen MVP-u regularnog dela.

U nedavno završenoj sezoni je Saša Vezenkov bio MVP, a pogodak Serhija Ljulja tri sekunde pre kraja finala ga je sprečio da ponovi Vasin uspeh iz 2021. godine, pošto bi uz titulu sigurno uzeo i priznanje za najkorisnijeg igrača F4.

Prema tome, jasno je da je evropska košarka ove subote ostala bez dvojice najdominantnijih igrača i da će neki novi morati da zauzmu njihovu ulogu u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading