NOŽ U LEĐA JOKIĆU: Nikolin saigrač pojačao Denverovog najvećeg rivala!

Autor:

Sport

01.07.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Nagetsa će mu tu izdaju teško oprostiti.

NOŽ U LEĐA JOKIĆU: Nikolin saigrač pojačao Denverovog najvećeg rivala!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Treći centar Denver Nagetsa u šampionskoj sezoni bio je Tomas Brajant, koji naredne sezone neće braniti titulu sa timom iz Kolorada.

Ovaj 25-godišnji košarkaš je odlučio da franšizi sa kojom je osvojio NBA prsten zabije nož u leđa, pošto je odlučio da pojača istorijski gledano najvećeg Denverovog rivala - Majami Hit.

Naravno, Nagetsi i tim sa Floride nisu imali veliko rivalstvo do ove sezone, ali s obzirom da je Denver prvo veliko finale u istoriji franšize igrao baš protiv Hita, Majami je preko noći postao glavni protivnik ekipi za koju igra Nikola Jokić.

Brajant je sa Majamijem dogovorio dvogodišnju saradnju, vrednu 5,4 miliona dolara.

Tomas Brajant je u najjaču ligu na svetu stigao 2017. godine kada ga je Juta Džez birala kao 42. pika na draftu, a odmah zatim ga je prosledila Los Anđeles Lejkersima. Grad anđela je bio njegov dom u ruki sezoni, a na leto 2018. je prešao u Vašington Vizardse, čiji dres je nosio četiri godine.

Na početku prethodne sezone se vratio u Lejkerse, a u njenom toku je trejdovan u Denver, što se ispostavilo kao pun pogodak, s obzirom na osvojenu titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading