ZEMLJOTRES U AMERICI: Lilard zatražio trejd! Tri tima ga žele!

Autor:

Sport

01.07.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portland će saslušati sve ponude za plejmejkera.

ZEMLJOTRES U AMERICI: Lilard zatražio trejd! Tri tima ga žele!

Foto: Tanjug/AP

Jedna od najvećih NBA zvezda, Demijan Lilard, zvanično je zatražila trejd, otkriva poznati insajder Adrijan Vojnarovski.

Lice franšize Portland Trejlblejzersa je konačno shvatilo da u tom timu nikada neće moći da se bori za šampionski prsten, pa je odlučilo da proba prečicom da se dokopa titule.

Navodno, za usluge Lilarda zainteresovane su tri franšize - Majami Hit, Los Anđeles Klipersi i Filadelfija Seventisiksersi.

U Portlandu su spremni da se odreknu jednog od najboljih igrača u svojoj istoriji, ali će zauzvrat tražiti mlade igrače i pikove na budućim draftovima, kako bi mogli da imaju dobru osnovu za renoviranje tima.

Lilard je u NBA ligu stigao 2012. godine, kada ga je Portland birao kao šestog pika na draftu. Ceo dosadašnji deo karijere je proveo u Trejlblejzersima, sedam puta je igrao na Ol-staru, 2018. je bio član najbolje petorke lige, a proglašen je i za rukija godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading