OSIPA SE ŠAMPIONSKI TIM! Nikola Jokić ostao bez NAJBITNIJEG saigrača!

Autor:

Sport

01.07.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Denver Nagetse stižu nam iz NBA lige.

OSIPA SE ŠAMPIONSKI TIM! Nikola Jokić ostao bez NAJBITNIJEG saigrača!

Foto: Tanjug/AP

Brus Braun

Brus Braun potpisao je dvogodišnji ugovor sa Indijana Pejsersima i tako napustio tim sa kojim je nedavno osvojio šampionski prsten. 

Inkasiraće sjajni američki bek 45 miliona dolara, a dogovor je na dve godine.

Prethodno je odbio opciju produžetka ugovora sa Denverom i 6.8 miliona američkih novčanica, te se odlučio da potraži novi klub.

 

 

Nikola Jokić ovako ostaje bez jednog od svojih omiljenih saigrača i čoveka koji je bio među najzaslužnijima u osvajanju titule prošle sezone.

Braun je u regularnom delu minule sezone prosečno beležio 11.5 poena, 4.1 skok i 3.4 asistencije, dok je u plej-ofu imao učinak od 12 poena, 4 skoka i 1.9 asistenciju.

Studirao je na Majami univerzitetu, bio 42. pik na draftu, a u kraijeri je pored Denverovog nosio i dresove Bruklin Netsa i Detroit Pistonsa.

Definitvno se pokazao "efekat" Nikola Jokić. MVP sve saigrače čini boljim igračima, dobijaju finansijski unosnije ugovore, a ostaje da se vidi koga će Nagetsi uspeti da zadrže u svom sastavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading