PARTIZAN RAZOČARAO NAVIJAČE: Željko Obradović OSTAJE BEZ velikog pojačanja?!

Autor:

Sport

01.07.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanične ponude, navodno, i dalje nema.

PARTIZAN RAZOČARAO NAVIJAČE: Željko Obradović OSTAJE BEZ velikog pojačanja?!

Foto: Starsport

Kao grom iz vedra neba košarkaški svet pogodila je informacija da je Kostas Slukas na meti Partizana.

Iskusni grki plejmejer dobro je poznato lice, te je već godinama jedan od najboljih igrača Evrolige, a litvanski portal Basket News doneo je informaciju kako su crno-beli poslali zvaničnu ponudu za ovog košarkaša.

Ipak, ubrzo su čelnici Partizana razočarali navijače i demantovali ove navode. Prema pisanjima Mozzart sporta, crno-beli su potvrdili da nikakva ponuda nije poslata, te da Slukas neće put Beograda.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter i Kostas Slukas

 

Grčkom reprezentativcu je istekla saradnja sa Olimpijakosom, prema saznanjima prestižnog košarkaškog portala Eurohoops ima ponudu da se vrati u Fenerbahče, a očekuje se da pregovara i sa timom iz Pireja oko ostanka.

Da li će se beogradski crno-beli uključiti u trku za njegov potpis nije poznato, a za verovati je da navijači Partizana ne bi imali ništa protiv da Slukasa vide u dresu šampiona AdmiralBet ABA lige.

Prošle sezone Kostas Slukas beležio je 11 poena, 5,6 asistencija i 2,1 skok po meču u Evroligi i bio jedan od ključnih igrača Olimpijakosa u osvajanju prvog mesta na tabeli u regularnom delu, odigrao je veliku ulogu i tokom plej-ofa i ali i fajnal-fora u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading