PODRHTAVA BEOGRAD! Partizan dovodi BRUTALNOG pleja za narednu sezonu - novi STRANAC u crno-belom dresu?!

Autor:

Sport

04.06.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se izvrsna prilika za Željka Obradovića da u svoje redove dovede ozbiljnog igrača.

PODRHTAVA BEOGRAD! Partizan dovodi BRUTALNOG pleja za narednu sezonu - novi STRANAC u crno-belom dresu?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Nenad Dimitrijević nije više član Valensije, saopštio je španski košarkaški klub na zvaničnom sajtu.

Dimitrijević (25) je stigao u Valensiju 2021. godine, ali je prošle godine polat u ruski UNIKS na pozajmicu, gde je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u VTB ligi. Po povratku sa pozajmice, u Valensiji su odlučili da raskinu saradnju sa makedonskim reprezentativcem, koji je sad slobodan u izboru novog kluba.

Odmah po objavljivanju ovakve informacije, brojni navijači crno-belog kluba su se ponadali da će upravo Partizan biti sledeća Dimitrijevićeva destinacija, pošto reprezentativac Makedonije ne krije da je upravo to klub za koji ceo život navija.

Želim barem jednu sezonu u karijeri da odigram u Partizanu. Da osetim tu atmosferu i navijače. To mi je cilj. Ne znam kada, znam da će sve biti kako mora. Ali, jednom želim to da osetim, pre nego što se budem penzionisao - izjavio je Dimitrijević svojevremeno za "Mozzart sport".

Tada je istakao i kako je ljubav prema crno-belom klubu došla do njega.

- Deda mi je bio lud za Partizanom, posle i tata, stric… Nisam mogao ni da biram. A još je i Bo Mekejleb igrao posle za Makedoniju. Tako da nas je i to povezivalo - rekao je on.

Videćemo u narednim danima kako će se razvijati ova situacija, ali je sigurno da navijači "parnog valjka" ne bi imali ništa protiv da sjajnog organizatora igre vide naredne sezone u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Kumanovo

04.06.2023 16:53

BOLJI JE PLEJ OD AVRAMOVICA. Eh da je 4-5 cm. vislji. DOBAR JE !

KUMANOVO

04.06.2023 20:24

VELIKI Partizanovac!

Dragan

28.06.2023 10:48

Teško je uskladiti želje za voljenim klubom i tonula guza za novac. Kad te prođe ovo drugo, možda će biti kasno za ono prvo.