GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan dobija MONSTRUOZNO pojačanje!

Autor:

Sport

03.06.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za Željka Obradovića.

GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan dobija MONSTRUOZNO pojačanje!

Foto: Starsport

Grobari

Završnica AdmiralBet ABA lige se bliži, a košarkašima Partizana sledi okršaj u majstorici sa Cedevita Olimpijom, posle čega će biti poznato koja ekipa će ući u finale takmičenja na Jadranu, a kako se odvija situacija, možda će taj duel i odrediti šampiona lige.

Naime, danas je Crvena zvezda Meridianbet saopštila da neće igrati finale ovog takmičenja, nakon što su iz uprave AdmiralBet ABA lige odlučili da finalnu seriju zakažu u isto vreme kada je na programu i finale Superlige Srbije, gde će crveno-beli igrati protiv FMP-a ili Mege.

Sa druge strane, Partizan je odlučio da ne igra Superligu, pa im je jedino ostala još AdmiralBet ABA liga, a pred završnicu ovog takmičenja crno-beli bi mogli da dobiju veliko pojačanje.

Naime, Aleksa Avramović, koji se povredio na utakmici broj tri protiv Real Madrida, vratio se treninzima.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović u dresu Partizana

Plejmejker je u tom meču doživeo prelom šake, nosio je gips, koji je sada skinut, pa će Čačanin početi polako da trenira odvojen od ekipe. Ovo su svakako sjajne vesti za navijače crno-belih, jer je sada jasno da situacija nije previše ozbiljna i da će, ukoliko ništa drugo, Avramović biti spreman za početak naredne sezone.

Videćemo kako će se još odvijati situacija na Jadranu i da li će pre svega Partizan izboriti, a kasnije i igrati finale, ali nema dileme da u slučaju da finalna serija ipak bude odigrana, Avramović sada ima šans da nastupi na nekoj od utakmica i tako pomogne svom timu da osvoji dugo čekanu titulu na Jadnranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading