KOSTA KECMANOVIĆ DVA DANA PRED MASAKR U ŠKOLI ISKLJUČIO KAMERE: Niko nije primetio!

Autor:

Hronika

04.07.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović, dečak-ubica, koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove, bio je opčinjen ratom i oružjem, a otkrivamo i kako je došao do istog.

KOSTA KECMANOVIĆ DVA DANA PRED MASAKR U ŠKOLI ISKLJUČIO KAMERE: Niko nije primetio!

Foto: ST/Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović je očigledno pripremao zločin koji je izvršio u školi Vladislav Ribnikar kada je ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

Naime, kako saznajemo, Kosta je dva dana pred zločin, 1.maja, isključio kamere u stanu kako bi se dokopao očevog oružja.

U stanu Kecmanovića postojala je kamera koja je gledala na orman u kom se nalazio pištolj. Kako smo saznali od 1.maja je bila u kvaru i sumnja se da je dečak-ubica namerno isključio istu kako bi se dokopao pištolja bez dokaza.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

 

Dečak-monstrum Kosta Kecmanović (13), koji je napravio masakr u OŠ " Vladislav Ribnikar", smešten je sam u sobi s toaletom na Dečjoj klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. On je pod posebnim bezbednosnim merama koje zajedno sprovode MUP Srbije i Klinički centar. Bolnica će funkcionisati u vanrednim uslovima koji liče ne zatvorske sve dok ga tu budu veštačili psihijatri i psiholozi posle nezepamćenog zločina koji je počinio 3. maja, kaže obavešteni izvor za Srpski telegraf.

Gledano od glavnog ulaza na kliniku, maloletni ubica boravi u zadnjem delu ove ustanove, na prvom spratu, gde se nalazi odeljenje za autizam. S njim u sobi su neprekidno dva inspektora u civilu koja ga drže pod budnim okom, saznaje Republika.

Zabranjeno preuzimanje materijala bez dozvole – Kontaktirajte redakcija@republika.rs

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Tanja

04.07.2023 11:05

Ali onda je otac trebao da primeti? Sećam se posta o izjavi majke da je dečak tada bio napolju sa prijateljima.

Ko

04.07.2023 12:50

Samo da ne namestaju da oca oslobode!!! Pa jel taj otac lud da ne vidi da kamere ne rade? Kazna za ubicu i onog ko mu je pomogai da to postane

ana

04.07.2023 13:10

Tesko onom koga nema ovi hohstapleri i monstrumi ce se izvuci i ziveti neki novi zivot. Sve bi ih osudila na dozivotnu cak i tu malu koja je garant sve znala ali ga krila . Uostalom zar mu ona nije cuvala noz i sl.

Zoran

04.07.2023 13:43

Ma dajte bre ovo je cista laz ili neko nesto krije da se sigurmosne kamere iskljuce i da niko ne primeti a monitori postoje za nadgledanje pa sta je ovo jesmo li mi svi ovde ludaci

Odgovori 8 10