EVO ZBOG ČEGA JE KOSTA TAKO PRECIZNO POGAĐAO: Na pištolju ima TAJNI dodatak - tako se lakše nišani i pogađa meta!

Autor:

Hronika

07.06.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica Kosta Kecmanović je pucao u čuvara i decu tako precizno kako pogađaju samo najbolji strelci, a sada je poznato kako je to moguće.

EVO ZBOG ČEGA JE KOSTA TAKO PRECIZNO POGAĐAO: Na pištolju ima TAJNI dodatak - tako se lakše nišani i pogađa meta!

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen

Oružje Koste Kecmanovića

Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je 3. maja u krvavom pohodu osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije. Nakon 12 dana preminula je još jedna devojčica od posledica ranjavanja, čime se ukupan broj žrtava popeo na deset.

Kosta Kecmanović je zločin izvršio pucajući iz oružja koje je uzeo i sefa svog oca Vladimira Kecmanovića, a kako portal Republika.rs saznaje taj pištolj je posebno opremljen čime garantuje preciznost.

Pištolj kojim je napravljen masakr imao je neku vrstu tegova ili protivtegova da kada puca nema trzajeva. Ovako opremljenim oružjem se lakše nišani i pogađa meta - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs

Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je oružje češke proizvodnje, odnosno "zbrojevka".

Portal Republika.rs je već pisao da je Kosta Kecmanović neposredno pre masakra fotografisao oružje koje je poneo u školu, a na jezivoj fotografiji se vide dva pištolja, municija za njih i četiri molotovljeva koktela.

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju.

Republika

Foto: Republika

Oružje Koste Kecmanovića

Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe pre nego što pobije sve koje je planirao.

Foto: republika.rs

Kosta Kecmanović, dečak-ubica

Da podsetimo, dečak Kosta Kecmanović je 3. maja upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata ubio radnika obezbeđenja, a potom se ustremio na tri devojčice u holu ove obrazovno-vaspitne ustanove.

Svoj krvavi pohod nastavio je u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Tamo je pucao na nastavnicu i učenike, kada je ubio na licu mesta njih petoro i više ranio, a nakon 12 dana, povredama je podlegla još jedna devojčica.

Kosta Kecmanović je ubio ukupno devetoro dece i Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja u školi.

Napomena: Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez odobrenja redakcije portala Republika. U suprotnom, redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading