ČUVENI SRPSKI TRENER IZAZVAO NESREĆU NA OBILAZNICI: Hitno je primljen u bolnicu (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.06.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila u blizini tunela Beli Potok

ČUVENI SRPSKI TRENER IZAZVAO NESREĆU NA OBILAZNICI: Hitno je primljen u bolnicu (VIDEO)

Foto: Starsport

Čuveni trener Ljupko Petrović, koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću na novoj obilaznici oko Beograda vozeći u kontra smeru prebačen je u bolnicu.

Nesreća se dogodila u blizini tunela Beli Potok. Kako se sumnja, nesreću je izazvao Petrović, vozeći "mercedes" u kontra smeru, i udarajući u drugo vozilo.

Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, Petrović, koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona 1991. godine, prebačen je na VMA. Njemu su konstatovane lakše telesne povrede.

Prema prvim informacijama, Petrović je, vozeći levo trakom u kontrasmeru udario u bok automobila marke "ševrolet aveo" kojim je upravljao Ž. K. (63).

Kako saznajemo, kod Petrovića nije pronađen alkohol u krvi.

 

 

Nakon nesreće, u smeru ka Orlovači bile su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvijao zaustavnom saobraćajnom trakom. Put je sada prohodan, a saobraćaj normalizovan.

Nesreća se dogodila nešto pre 21 sat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading