JELENA BILA SLUČAJNA META? Advokati Marjanovića šokirali FOTKOM ŽENE koja liči na ubijenu pevačicu!

Autor: Republika, S.S.

Hronika

16.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija, u istrazi nije zaveden iskaz ženske osobe, čije ime sam obećao da neću otkriti - pričao je advokat.

JELENA BILA SLUČAJNA META? Advokati Marjanovića šokirali FOTKOM ŽENE koja liči na ubijenu pevačicu!

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

Sednica o presudi Zorana Marjanovića, koji je prošle godine prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, završena je danas u Apelacionom sudu iznošenjem žalbi njegova četiri advokata, koji su tvrdili da imaju i novog svedoka.

U pitanju je misteriozna žena koja je sa ćerkicom istog dana šetala nasipom u Crvenki, na kojem je pevačica ubijena, a koja neverovatno liči na Marjanovićevu.

- Sudija, u istrazi nije zaveden iskaz ženske osobe, čije ime sam obećao da neću otkriti. Kada su je policajci videli u stanici, zamalo da su pali u nesvest koliko liči na Jelenu. Ona je u policiju tog dana otišla da prijavi muškarca u kožnoj jakni, kako je prati na motoru dok je šetala sa ćerkicom. Napravljen je i fotorobot tog čoveka - rekao je advokat Aleksandar Zarić, bez dodatnih pojašnjenja o ulozi te žene.

Iako je odštampanu fotografiju te žene okrenuo samo ka sudiji, papir je bio providan, pa su svi prisutni mogli da se uvere koliko ta osoba liči na pevačicu.

Jelena je 2. aprila 2016. bila sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom na nasipu u Crvenki, a onda je krenula sama da trči, pa je ubrzo ubijena pored kanala nepoznatim predmetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Roni

16.06.2023 19:01

Baš im verujemo!Gluposti, veze nemajju sa realnošću. Tip pogrešio ženu hahha ovo nema ni u crtanim filmovima.Jelena lepotica, visoka zgodna, u trenerci i patikama. Sem toga, gde je ta gosodja bila pre sedam. godima.....advokatske skalamerije... Ko još veruje u te šuplje priče....

Milance Raskovic

19.06.2023 10:40

@Roni - Ha,ha,Šta kažu. Sliku je okrenuo samo ka sudiji ali posto je papir bio providan svi su u sali videli koliko je sličnost neverovatna. Ha,ha,ha