OSUĐEN NA USLOVNU KAZNU! Napadač na Lava Pajkića priznao krivicu

Autor:

Hronika

15.06.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predmetni postupak Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je okončalo u najkraćem roku

OSUĐEN NA USLOVNU KAZNU! Napadač na Lava Pajkića priznao krivicu

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Osumnjičeni U.U. kome je 14.06.2023. godine određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje na štetu Lava Pajkića saslušan je danas u prostorijama tužilaštva i tom prilikom je priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret.

Isti je prilikom saslušanja izrazio kajanje i uputio izvinjenje oštećenom. Imajući u vidu priznanje osumnjičenog, kao i činjenicu da nije prethodno osuđivan, sa njim je u prisustvu branioca zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela kojim je predviđeno da mu se izrekne uslovna osuda. Prvi osnovni sud u Beogradu je istog dana doneo presudu kojom je prihvatio navedeni sporazum.

Predmetni postupak Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je okončalo u najkraćem roku. Pored toga što se izrečenom krivičnom sankcijom, kao i efikasnošću u postupanju, postiže svrha specijalne prevencije, isti predstavljaju i upozorenje i poruku svim drugim licima da se neće tolerisati bilo koji vid nasilja, kao i da će svako ko učini krivično delo sa elementima nasilja biti procesuiran sa naročitom hitnošću, shodno preporuci Vrhovnog javnog tužilaštva od 05.05.2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Lale

16.06.2023 08:31

Ala su ga kaznili da je i mene sramota.

Gari

16.06.2023 13:23

Da je napao sudijinog sina da li bi istu kaznu dobio.