IMATE SREĆE ŠTO MI JE ZAKOČIO PIŠTOLJ, SVE BIH VAS POBIO: Pomahnitali napadač iz Sombora nije mogao da kontroliše bes - porodica se zaključala u radionicu i čekala pomoć!

Autor:

Hronika

08.06.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do pucnjave u Somboru došlo je u sredu popodne i dva pripadnika Žandarmerije su ranjena, a kasnije i napadač.

IMATE SREĆE ŠTO MI JE ZAKOČIO PIŠTOLJ, SVE BIH VAS POBIO: Pomahnitali napadač iz Sombora nije mogao da kontroliše bes - porodica se zaključala u radionicu i čekala pomoć!

Foto: Printscreen

Sombor

Petar Vorkapić (62) juče je ispred svoje kuće u Somboru posle prijave za nasilje u porodici pucao na pripadnike Žandarmerije i ranio dvojicu, nakon čega su mu oni uzvratili. Kako se saznaje, pomahnitalom Petru je, navodno, zakočio pištolj i on je dok je ležao ranjen na nosilima žandarmima uzviknuo "Imate sreće što mi je zakočio pištolj, pobio bih vas sve".

Slučaj nasilja u porodici prijavila je sestra napadača, nezvanično saznaje Kurir.

- Napao je prvo svoju snaju, sinovljevu ženu, a onda je njegova supruga stala da je zaštiti. Tada je uzeo pištolj i krenuo ka njima - kaže izvor i dodaje:

- Žena, sin i snaja tada su se zaključali u radionicu koju Petar Vorkapić ima za farbanje automobila i tamo čekali policiju. Međutim čuli su pucnje i odatle, plašili su se da nije povredio nekoga od komšija jer je jako preke naravi.

Prema rečima komšija iz Sombora, Petar im pravi probleme godinama.

- Znali smo da ima oružje jer je ranije stalno pucao u vazduh, kad smo začuli pucnje mislili smo ili da je slavlje ili da je napao nekoga od svoje porodica i komšija i bili smo u pravu - kaže komšinica.

Tragovi krvi

Prema njenim rečima tragovi krvi bili su svuda.

- Ne znam da li je njegova ili od policajaca jer nisam smela da izađem iz kuće dok se sve dešavalo, ali od moje do njegove kapije svuda je krv bila. Bilo je baš užasno, mnogo mi je žao tih momaka iz policije koji su ranjeni zbog njega - kaže komšinica.

Kako je dodala, plaši se da bi kad izađe na slobodu mogao sve ponovo da uradi, pa i da naudi svojoj porodici.

Podsetimo, do pucnjave u Somboru došlo je u sredu popodne i dva pripadnika Žandarmerije su ranjena, a kasnije i napadač. Jedan žandarm je otpušten na kućno lečenje, dok je drugi zadržan kako bi mu se ispratilo stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading