EVO SA KIM SE SRBIN SASTAO PRE NEGO ŠTO JE LIKVIDIRAN U KOLUMBIJI: Ključni svedok koji je sa Slobodanom boravio u hotelu otkrio SVE DETALJE!

Autor:

Hronika

31.05.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sumnja se da je Slobodan Marjanović bio deo kriminalne grupe koja iz Kolubije švercuje drogu u Evropu.

EVO SA KIM SE SRBIN SASTAO PRE NEGO ŠTO JE LIKVIDIRAN U KOLUMBIJI: Ključni svedok koji je sa Slobodanom boravio u hotelu otkrio SVE DETALJE!

Foto: elinformador.com.co

Slodoban Marjanović

Srpski državljanin Slobodan Marjanović (40), koji je u nedelju ubijen u Kolumbiji, najverovatnije je u tu zemlju došao kako bi sa izvesnim Pakom, koji se smatra vođom kartela "Los Pančenkas", ugovorio transport droge u Holandiju! Kolumbijski mediji otkrili su da je u istrazi ubistva puno pomogao misteriozni svedok koji je sa Marjanovićem boravio u luksuznom hotelu u Santa Marti. Kolumbijski mediji nisu otkrili da li je i ključni svedok, državljanin Srbije.

- Sumnja se da je žrtva bila deo kriminalne grupe koja iz Kolubije švercuje drogu u Evropu. Ključni svedok, koji je boravio sa žrtvom u hotelu otkrio je da se Marjanović sastao sa osobom po nadimku Pako, jednim od najtraženijih narko-bosova, kako bi koordinirao pošiljku droge iz pomorske luke u Kolumbiji u prestonicu Holandije - otkrili su oni.

Policija je navodno svedoka, zatekla na aerodromu, kada je posle ubistva Marjanovića avionom iz Santa Marte pokušao da se vrati u Bogotu iz koje su i doputovali u primorsko mesto 24. maja. On im je priznao da je trebalo da koordiniraju pošiljkom koje je trebalo da bude ukrcana na brod.

- Pronađena su i tri mobilna telefona koja će biti detaljno analizirana tokom istrage, kako bi se utvrdilo s kim je sve žrtva razgovarala od trenutka dokaska u Kolumbiju. Marjanović je na teritoriju zemlje ušao 22. maja a u hotel u Santa Marti se prijavio 25. maja - otkrili su oni.

Istovremeno, proveravaju se i veze ubijenog Marjanovića sa srpskim državljaninom Antunom Mrdežom koji je sredinom maja uspeo da pobegne policiji sa aerodroma u Medeljinu. Mrdeža je, podsetimo, uhapšen kada je stigao iz Dominikanske Republike u Kolumbiju po poternici Italije. Međutim, kada su pokušali da ga izruče, naoružani napadači su uleteli na aerodrom i uspeli da ga oslobode.

Kako navode, telo ubijenog Slobodana Marjanovića je prebačeno na obdukciju, i pošto je ona završena, čeka se dolazak porodice koja treba da ga preuzme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading