PAKAO U PROKUPLJU! Žena prijavila poznanika zbog slanja JEZIVIH poruka: Tražio je sliku stražnjice moga sina, a potom i ODNOSE sa nama!

Autor:

Hronika

30.05.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

I. P. je protiv svog poznanika, podnela krivičnu prijavu u kojoj navodi kako joj u dužem vremenskom periodu šalje uznemirujuće poruke.

PAKAO U PROKUPLJU! Žena prijavila poznanika zbog slanja JEZIVIH poruka: Tražio je sliku stražnjice moga sina, a potom i ODNOSE sa nama!

Foto: shutterstock

I. P. iz Prokuplja podnela je prijavu protiv poznanika N. M. zbog sumnje da joj je slao poruke u kojima navodi kako želi da ima seksualni odnos sa njom i njenim petogodišnjim sinom. Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, koje je upoznato sa slučajem, dalo je nalog policiji da detaljno proveri navode prijave, nakon čega će biti kvalifikovano delo.

Navodno I. P. je protiv svog poznanika, podnela krivičnu prijavu u kojoj navodi kako joj u dužem vremenskom periodu šalje uznemirujuće poruke.

- Prema rečima žene koja je podnela prijavu, N. M. je od nje tražio da fotografiše stražnjicu njenog petogodišnjeg sina i da mu pošalje te slike. Navodno, slao je i poruke u kojima kaže kako želi da ima seksualni odnos sa I. P. ali i njenim sinom, i da je to radio i drugim majkama i deci - navodi dobro obavešteni izvor Informera.

Majka pokazala poruke policiji

Prema njegovim rečima, preplašena majka je sve uznemirujuće poruke predala policiji.

- Sve će se znati nakon dokaznih radnji koje su naložene policiji. Ukoliko policija prikupi potrebne dokaze, formiraće se predmet i na osnovu toga kvalifikovati delo - potvrđeno je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading