SVE DOJAVE O POSTAVLJENIM BOMBAMA U ŠKOLAMA BILE LAŽNE! Oglasio se MUP!

Autor:

Hronika

29.05.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

I u prethodnim danima kada je bilo ovakvih dojava, za koje je utvrđeno da su bile lažne, policija je sve vreme bila na terenu i brinula se o bezbednosti učenika i građana naše zemlje., saopštio je MUP.

SVE DOJAVE O POSTAVLJENIM BOMBAMA U ŠKOLAMA BILE LAŽNE! Oglasio se MUP!

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su i danas, nakon dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u mnogim školama na teritoriji Republike Srbije, izašli na teren gde sprovode mere i radnje iz svoje nadležnosti, saopšteno je iz policije.

I u prethodnim danima kada je bilo dojava o postavljenim bombama, za koje je utvrđeno da su bile lažne, policija je sve vreme bila na terenu i brinula se o bezbednosti učenika i građana naše zemlje. 

Podsećamo da je od 8. maja pojačano prisustvo policijskih službenika u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije, kao i u zonama škola, koji sa školskim policajcima preduzimaju mere bezbednosne zaštite.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno brinu o bezbednosti i sigurnosti svih građana i u saradnji sa nadležnim tužilaštvima rade na rasvetljavanju svih događaja u vezi sa dojavama o postavljanju eksplozivnih naprava u školama i svim drugim objektima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading