ISPRAVKA! Mišljenje veštaka o masakru u Ribnikaru nisu "otkrića" o osobinama dečaka ubice

Autor:

Hronika

27.05.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Portal Republika objavio je članak koji je fektčeker portal Raskirnkavanje.ba ocenio kao klikbejt.

ISPRAVKA! Mišljenje veštaka o masakru u Ribnikaru nisu "otkrića" o osobinama dečaka ubice

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

Na portalu Republika objavljen je članak pod naslovom "OBOŽAVAO JE SEBE I VEROVAO DA JE BOLJI OD DRUGIH: Sudski veštak otkrio jezive detalje o dečaku ubici" u kojem su tvrdnje sudskog veštaka Ljubiše Božića predstavljene kao "otkrića iz istrage" vezano za masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

To, međutim, ne odgovara istini, pošto je je veštak iznosio svoje lično mišljenje i nije uključen u istrag. 

 

Članak je prenesen kao otkriće osobina dečaka ubice što nije tačno i detaljnom analizom portala Raskrinkavanje.ba ovaj članak je označen kao klikbejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (3)

Loading
Neko

28.05.2023 09:03

Zašto se ne ispita dadilja koja je čuvala decu,logično je da je ona provodila više vremena sa decom nego roditelji jer su mrali da rade???

Fokus

28.05.2023 12:37

Koliko roditelja može da ima fokus samo na detetu? Oni imaju još jedno dete, dakle 100% fokus na jednom detetu nije bio moguć. Pogotovo što sa njim nisu imali problema. Nikakvih. I koliko majki može sebi da priušti da ne radi i da 24 sata gleda samo u dete? Univerzitetska profesorka, da ostavi posao i nauku i da gleda u dete 24 sata? Ne bi onda studirala, doktorirala...To su sada priče... Posle bitke svi smo generali. Niko ništa nije primetio. U školi je bio više nego sa roditeljima.

Carls

30.05.2023 00:25

Ko da se Taj K. Uvek morao previse dokazovati u svemu ispred roditelja, po pisanju mi deluje da je bio mirniji, mozda nezniji I da to roditelji nisu od malena prihvacali na njemu, vjerovatno najviše otac pa onda mama, uvek se ga teralo previse u nesto, sve pre pre pre.. a najviše u nesto sto mozda on nije bio,ko da je zato toliko mrzio devojčice Jer je I on u sebi mozda bio vise devojcica ali to je bilo Doma neprihvatljivo.. On ima jako los emotivni razvoj..