OBAVILI STE SVE PREGLEDE, DA LI DANAS IZLAZIM?! Dečak ubica svakog dana postavlja isto pitanje: Nema razloga da više budem u bolnici!

Autor:

Hronika

26.05.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je zatvoren u posebnoj instituciji, u izolaciji.

OBAVILI STE SVE PREGLEDE, DA LI DANAS IZLAZIM?! Dečak ubica svakog dana postavlja isto pitanje: Nema razloga da više budem u bolnici!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Dečak Kosta Kecmanović (13) koji je pre 3 nedelje ubio devetoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja u školi na Vračaru, nalazi se na psihijatrijskoj klinici i svakodnevno vrši pritisak na lekare da ga puste na slobodu.

Kako tvrdi, "nema više razloga da boravi u bolnici".

Ipak, šanse da su to dogodi su praktično nikakve.

Dečak ubica je od zločina zatvoren u posebnoj instituciji, u izolaciji.

Sve ovo vreme ne pokazuje kajanje, hladan je i smiren i nije tražio da kontaktira s bilo kim. I ranije je postavljao pitanja: "Kada izlazim?" i "Kakav odjek ima to što sam uradio?", ali u poslednjih nekoliko dana se osilio i pritiska lekare da ga puste na slobodu - o čemu, naravno, nema ni govora.

Dečak ubica lekarima svakodnevno postavlja pitanje "da li danas izlazim", uz komentare da "nema više razloga da ovde bude", jer su "obavljeni svi pregledi. S druge strane, lekari smatraju da je dečak ubica i dalje opasnost po okolinu i da postoji mogućnost da ponovi isto ili slično krivično delo, ako bude u prilici.

- Niko ne može da isključi taj ogromni rizik - kaže sagovornik "Blica" upućen u slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading