OGLASIO SE POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE: Ovo je istina o znački koja je nađena prilikom privođenja jedne osobe na Batajničkom drumu!

Autor:

Hronika

23.05.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značka koja je nađena kod lica privedenog na Batajničkom drumu bila je "blanko", osnosno bez slike, imena i potpisa predsednika sindikata što znači da nije legitimna.

OGLASIO SE POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE: Ovo je istina o znački koja je nađena prilikom privođenja jedne osobe na Batajničkom drumu!

Foto: https://www.policijskisindikatsrbije.org.rs/

Policijski sindikat Srbije

Pojedini mediji su preneli da je jedno lice uhvaćeno na Batajnčkom drumu sa kokainom i značkom Policijskog sindikata Srbije, te je portal Republika.rs kontaktirao Policijski sindikat Srbije tragajući za istinom.

Kako saznaje portal Republika.rs, značka koja je kod ovog lica nađena je bila "blanko", osnosno bez slike, imena i potpisa predsednika sindikata koji je jedini ovlašćen.

- Traženo je od kolega iz policije da se dotična osoba (privedeno lice) legitimnim putem natera kaže od koga je značku dobio/ukrao - saopšeno je iz Policijskog sindikata Srbije za portal Republika.rs.

Kako saznajemo, u svakom slučaju, privedeno lice niti je član, niti ima veze sa Policijskim sindikatom Srbije.

Da pojasnimo, pojedini mediji su preneli da je u nedelju 21. maja u ulici Batajnički drum interventni tim zaustavio vozilo marke "bmv" u kome su se nalazila dva lica, koje su zatim doveli u stanicu Zemun.

Kako su dalje preneli, jedno od tih lica bio je G. R, a kod njega je pronađeno čak 15 paketa praškaste materije bele boje, za koju se sumnja da je kokain. Dalje su pisali da je ono što je šokantno, to da je kod G. R. pronađena iz legitimacija Policijskog sindikata Srbije.

Prema onim informacijama do kojih je došao portal Republika.rs ova legitimacija nije validna, a privedena osoba nije član Policijskog sindikata Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading