NAJTUŽNIJA POVORKA ZA MALU SOFIJU: Plaču drugari iz škole i nose vence i cveće svojoj drugarici poslednji put, oglasila se i crkvena zvona (FOTO)

Autor:

Hronika

08.05.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vence za Sofiju Negić poslali su i Grad Beograd i Vlada Republike Srbije.

NAJTUŽNIJA POVORKA ZA MALU SOFIJU: Plaču drugari iz škole i nose vence i cveće svojoj drugarici poslednji put, oglasila se i crkvena zvona (FOTO)

Foto: Novosti.rs, reublika

Sahrana Sofije Negić

Na večni počinak prijatelji, drugari, poznanici danas ispraćaju malog andjela Sofiju Negić žrtvu pomahnitalog Koste Kecmanovića u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Opelo nastradaloj devojčici održano je u kapeli Novog groblja u Beogradu, nakon čega se pogrebna povorka uputla ka grobnom mestu gde će devojčica počivati.

Veliki broj školskih drugara prisustvuje sahrani, a neutešni roditelji su sat vremena primali  saučešća.

Vence su poslali i Grad Beograd i Vlada Republike Srbije. Na vencu Vlade piše: "Poslednji pozdrav Sofiji Negić".

U tužnoj povorci sa suzama u učima našli su se i školski drugovi nastradale devojčice. Oni svi nose vence, suze i cveće i sa nevericom se opraštaju od Sofije.

Oglasila su se i crkvena zvona, a povorka je krenula ka grobnoj parceli na kojoj ce Sofija biti sahranjena.

Sofija je ok 12.10 časova sahranjena na Novom groblju.

Podsetimo, dečak-ubica Kosta Kecmanović (13) je u sredu oko 8.40 ušao u školu sa dva pištolja i počeo je da puca. Ubio je školskog čuvara Dragana Vlahovića, a zatom i osmoro dece, sedam devojčica i jednog dečaka, ranio je šestoro učenika i nastavnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading