SVAĐAO SE SA ONIMA KOJI SU BILI BOLJI OD NJEGA: Članica Saveta roditelja otkriva nove detalje o masovnom ubici sa Vračara - deca su u strahu, ne znam kako će dalje!

Autor:

Hronika

07.05.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča da je baš ovo razlog za težak zločin koji je učinio Kosta Kecmanović, kao da to da ga niko nije maltretirao iz te smene u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

SVAĐAO SE SA ONIMA KOJI SU BILI BOLJI OD NJEGA: Članica Saveta roditelja otkriva nove detalje o masovnom ubici sa Vračara - deca su u strahu, ne znam kako će dalje!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović izvršio masakr u školi

Član Saveta roditelja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević izjavila je da se na sednicama Saveta roditelja nikada nije pričalo o učeniku Kosti Kecmanoviću (13), koji je u sredu ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja u ovoj školi.

Navela je da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su poznavali Kostu Kecmanovića da je njegovo ponašanje bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija, ali da je primećeno da je bio kompetitivan te se nekada pomalo svađao sa decom koja su možda bila bolja od njega na nekom času.

- Sada se priča da je baš to razlog i da ga niko nije maltretirao iz te smene - rekla je Zirojević, prenosi Tanjug.

Istakla je da su deca iz ove škole sada u strahu, da brinu u kakvom su stanju povređeni učenici i da je za njih zapravo sudar sa realnošću bio kada su se pojavile umrlice njihovih drugova i drugarica.

- Oni su ih delili među sobom, želeli su da idu na sahranu, neki roditelji su to dali, većina nije. Ne znam kako će dalje, neka deca su videla, krv, neka nekoga ko je pao - navela je Zirojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Suzana Polovina

10.05.2023 03:00

Zena je 100% u pravu. Ubica je monstrum i psihopata. Pati od teskog oblika narcisisticnog poremecaja. To je ono kad recimo dete hladnokrvno ubije roditelje jer mu nesto nije bilo pravo. Takvi pacijenti nemaju osecaj krivice, samo bolestan prenaduvan ego, koji najceste roditelji i okolina dodatno hrane. Ovi sto ga zale i poistovecuju se s njim, zele da veruju da je i on zrtva, bolesni su i oni samo od drugog poremecaja.