MAJKA UČENIKA UBICE SE SELI IZ BEOGRADA! Plaši se za ćerkin i svoj život: Ne planira da se vrati u stan!

Autor:

Hronika

07.05.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljana Kecmanović je sa mlađim detetom, ćerkom starom deset godina, zbrinuta na sigurnom.

MAJKA UČENIKA UBICE SE SELI IZ BEOGRADA! Plaši se za ćerkin i svoj život: Ne planira da se vrati u stan!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Majka Koste Kecmanovića

Dečak Kosta Kecmanović (13) u sredu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi. Majka i sestra masovnog ubice od tada nisu u porodičnom stanu Kecmanovića, a kako Republika.rs saznaje tamo se neće ni vraćati.

Kako smo ranije pisali, roditelji Koste Kecmanovića su ugledni beogradski intelektualci, veliki stručnjaci u svojim poslovima. Otac je poznati doktor, specijalista radiologoje, a majka je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu, gde se bavi naučnim radom.

Nakon užasa koji je Kosta napravio, otac Vladimir Kecmanović je u pritvoru, a majka Miljana Kecmanović je sa mlađim detetom, ćerkom starom deset godina, zbrinuta kod rođaka van Beograda.

Kako portal Republika.rs saznaje iz kruga poznanika Kecmanovića, Miljana je i dalje u šoku i prikuplja snagu da nekako brine o mlađoj ćerki kojoj je pozlilo kada je na času klavira saznala šta je njen brat uradio.

- Kostina majka, iako je jaka žena, ne može da dođe sebi nakon sinovljevog zločina. To koliko je potresena se ne može opisati rečima - kaže poznanica Kecmanovića za naš portal.

Prema rečima naše sagovornice, Miljana ne planira da se vrati u stan u kojem  su  porodično živeli. Čak razmišlja i da ga proda. Osim teških uspomena kojima ne bi želela da se vrati, ona se brine i za sigurnost ćerke, pa i nje same.

Republika

Foto: Printscreen/linkedin.com

Majka Koste Kecmanović u strahu za život

Kako smo ranije pisali, Kosta Kecmanović je bio veoma dobar učenik, a pričalo se da su ga upravo zbog toga deca izbegavala i zadirkivala.

Dečak je išao na brojna takmičenja i nizao je petice, a želja mu je bila da se bavi astrofizikom.

Umesto da ostvari tu želju, doneo je kobnu odluku koja je upropastila njegov život i budućnost, ali i zauvek u crno zavila porodice devet žrtava, osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (10)

Loading
Poremeceni

07.05.2023 11:18

Ona je u strahu za svoj zivot?!Bezi,odlazi?!A sta je sa zivotima onih kojih vise nema i njihovih porodica koji su postradali jer se gospodja bavila naukom umesto vaspitavanjem? Otac negirao je odgovornost. Da voli svoje dete i da je svestan zlocina preuzeo bi krivicu na sebe.

Odgovori 15 19
Majka

07.05.2023 17:54

@Poremeceni - Gospođa nema više moralno pravo da stane pred studente. Ni najmanje nije nezamenjiva. Najbolje je za nju da promeni ime i prezime i pravac inostranstvo bez povratka.

Odgovori 8 11
Jelena

07.05.2023 13:09

Bon voyage!

Odgovori 6 17
Boka

07.05.2023 19:56

Nikuda nema pravo da ode, nije ni saucesce izjavila ni javno se pokajala... ona je kriva i bice odgovorna... slede parnice, i dalje njeno proganjanje

Odgovori 9 26