VLADO, ŠTA ĆE TI ORUŽJE?! Komšinica porodice Kecmanović nema od bola: "Uništene su tolike porodice, steže me u grudima!"

Autor:

Hronika

04.05.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbolela sam se jer su uništene tolike porodice u jednom času i žalim što izgleda nikada više neću videti omiljene komšije - kaže komšinica Koste Kecmanovića

VLADO, ŠTA ĆE TI ORUŽJE?! Komšinica porodice Kecmanović nema od bola: "Uništene su tolike porodice, steže me u grudima!"

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Olivera Leskovac komšinica iz zgrade pomahnitalog dečaka Koste Kecmanovica otkrila je za portal Republika.rs da ga poznaje od rođenja i da mu je bila čak na babinama. 

- Došla sam iz Slovenije kad se Miljana porodila i bila sam na babinama Kosti koji je uvek bio natprosečan i nedostižan za decu. Steglo mi se u grudima od kad sam čula za užas koji je napravio jer je njegov otac najbolji čovek kojeg sam upoznala za mojih 90 godina. Ta čitava porodica je bila za primer, kao i Danica koja je decu čuvala od rođenja i nastavila da radi kod njih i kad su porasli. Oni su najbolje komšije na svetu - rekla je Olivera i rasplakala se.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Olivera Leskovac

Ona tvrdi da se razbolela od tuge za nevinim žrtvama i zbog Kostinog postupka kojim je uništio i svoju porodicu.

- Razbolela sam se jer su uništene tolike porodice u jednom času. Žalim što izgleda nikada više neću videti omiljene komšije i ko zna šta će sa njima biti. Vlada je bio takoreći naš haus majstor i nije mu bilo teško iako je vrhunski stručnjak u medicini, da radi sve poslove u zgradi. Svima je pomagao oko svega - priča baka Olja. 

Upkos svemu komšinica je ocu dečaka zamerala što je imao oružje kojim je na kraju njegov sin ubio osam školskih drugara, domara i ranio nastavnicu i šestoro učenika.

- Pitala sam ga "Vlado, šta ce ti oružje" On i Kosta bi se obukli u odela i išli na pejnt bol. Ispalo je da nije trebalo da ga vodi na pucanje, ali ne zna se šta je detetu kvrcnulo u glavi - plačući govori komšinica. 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je juče izvršio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Naime, on je u 8.40 upao u svoju osnovnu školu kada je potegao pištolj na radnika obezbeđenja kojeg je usmrtio.

Nakon toga pucao je i ubio tri učenice u holu i zaputio se u kabinet istorije.

Nastavnica istorije je Kecmanoviću bila prva u kabinetu na nišanu i nju je ranio, a još petoro učenika ubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Program na delu

04.05.2023 17:10

Komšinice, šta će Vam kuhinjski nož? Evo danas je neka mladja malolernica napravila masakr nožem! Ne radi se o sredstcima, već o opasnim namerama!

Sasa

04.05.2023 17:58

Ilegalno Oruzje danas ima svako drugi u svetu i na balkanu /u Srbiju i o tome se cuti,u prevodu,je danas primitivno imati legalno oruzje,kad svakondrugi ima i po 3 ilegalna ,tako da lupanje prazne slame ,inostace na tome .

Mokele

04.05.2023 18:56

Kako na babinama kad se Mlijana porodila, ako je Kosta doktorovo dete iz prvog braka?

Odgovori 13 11