MOG ACE VIŠE NEMA, KAKO ĆU JA: Jecaji odzvanjaju kućom ubijenog Aleksandra (17)! Spremao se za punoletstvo, ubijen u masakru u Mladenovcu

Autor:

Hronika

05.05.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar se na igralištu okupio sa prijateljima.

MOG ACE VIŠE NEMA, KAKO ĆU JA: Jecaji odzvanjaju kućom ubijenog Aleksandra (17)! Spremao se za punoletstvo, ubijen u masakru u Mladenovcu

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Aleksandar M. (17) ubijen je sinoć zajedno sa svojim drugovima u selu Orašje, kada je na njih ispalio rafal iz automatske puške Uroš Blažić koji je uhapšen nakon osam sati intenzivne potrage. Baka i deka ubijenog Aleksandra ne mogu da se pomire da unuka više neće videti.

- Šta da kažem, nema tu priče mnogo. Spremali smo se za punoletstvo, a sad ode na drugu stranu - kažu za "Blic" baka i deka mladića.

Oni navode da se Aleksandar na igralištu okupio sa drugovima.

- On je bio sa društvom, tu se deca skupljaju. Oni su izašli gore i naišla je budala i eto, iskasapila ljude ko ništa. Decu, decu! O njemu niko ne govori, nemaju ni šta da kažu. To je propast - kaže deda mladića za Blic.

Kako dalje navodi, njegov unuk je bio "legenda".

- Dobar dečko. Niti pije niti puši, srednju školu je završavao za pekara. Šta drugo da pričam. Sutra je zajednička sahrana u 14 časova. To su deca, nisu stigla ni da žive. Ne mogu da govorim. Ništa ne mogu da govorim - kaže deda mladića.

U kuci preminulog Aleksandra roditelji su se vratili sa identifikovanja tela.

Plač i jecaji odzvanjaju porodičnom kućom.

- Videla sam ga, moje dete, ubili su ga.. Mog Ace više nema, kako ću ja - rekla je majka Aleksandra koja je jedva stajala na nogama uz pomoć rodbine i prijatelja za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading