KOSTA MONSTRUOZNO UBIO TALENTOVANOG MLADOG MUZIČARA: Među žrtvama dečak koji je pre dva meseca napunio 14 godina - gradio budućnost, a onda...

Autor:

Hronika

04.05.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini dečak A. Č. (14) od osmoro dece koje je na licu mesta u OŠ "Vladislav Ribnikar" hicima iz pištolja likvidirao Kosta Krsmanović (13), bio je poznati pijanista, bavio se tenisom i fotografijom.

KOSTA MONSTRUOZNO UBIO TALENTOVANOG MLADOG MUZIČARA: Među žrtvama dečak koji je pre dva meseca napunio 14 godina - gradio budućnost, a onda...

Foto: andrijacikic.com

Nastradali dečak

Osnovac A. Č., koji je 5. marta napunio 14 godina, bio je dobitnik više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima, kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije Burgmuller Etude D-dur 2019. godine. Takođe, on je nastupao na više koncerata i učestvovao na međunarodnom takmičenju. 

Republika

Foto: andrijacikic.com

 

Uvek nalazio vremena za drugare

Nastradali dečak interesovanje za muziku pokazivao je od najranijeg detinjstva, a klavir je svirao od svoje šeste godine. Bio je odličan đak, sa svim peticama u dnevniku, a kako su naveli njegovi utučeni drugari iz škole, trebalo je da bude i đak generacije. Bavio se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje podvlači interesantnom muzikom, a kako kažu njegovi prijatelji, i pored mnogobrojnih angažovanja uvek je nalazio vremena za druženje sa vršnjacima.

Republika

Foto: andrijacikic.com

 

Osvojio Prvu nagradu

Na 28. Republičkom takmičenju iz solfeđa i teorije muzike koje je održano 8. 11. 2020. u Beogradu, A.Č. je osvojio Prvu nagradu sa osvojenih maksimalnih 100 poena, što je bila samo jedna u nizu nagrada koje je A. Č. osvojio.

Predstavljao Srbiju na pesmi za dečiju Evroviziju

Njegovu bogatu biografiju upotpunio je i odlazak na dečiju pesmu Evrovizije krajem novembra 2020. godine, kada je u Varšavi ispred svoje zemlje nastupio kao član nacionalnog žirija.  

Da podsetimo, Kosta Krsmanović (13) uleteo je u zgradu obrazovno-vaspitne ustanove i u holu ubio radnika obezbeđenja i tri devojčice, a zatim uleteo u kabinet istorije koji je prvi do vrata. U tom trenutku u učionici je imalo čas njegovo odeljenja. Kosta je pucao u nastavnicu i drugove i tada ubio petoro i više ranio.

Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading