ZLOČIN ISPLANIRAO ZA VREME PRAZNIKA? Nastavnica otkrila nove detalje o učeniku koji je izvršio masakr: Mucao je, a iz jednog razloga je prešao u drugu smenu!

Autor:

Hronika

03.05.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik jeste imao spisak i plan po kojem je delovao, a na osnovu koga je "redom" lišavao života one kojima je nešto očigledno zamerio.

ZLOČIN ISPLANIRAO ZA VREME PRAZNIKA? Nastavnica otkrila nove detalje o učeniku koji je izvršio masakr: Mucao je, a iz jednog razloga je prešao u drugu smenu!

Foto: Privatna arhiva

Napadač sa Vračara

Dečak Kosta Kecmanović (14) je izvršio masakr danas u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja vaspitno-obrazovnog objekta.

Maloletnik jeste imao spisak i plan po kojem je delovao, a na osnovu koga je "redom"  lišavao života one kojima je nešto očigledno zamerio.

- Policija je zaista nasla spisak za ubistva u stanu dečaka. Mimo spiska žrtve zločina su tri devojčice, učenice petog razreda, dve koje su dežurale i jos jedna koja se sakrila iza klavira - potvrdila je nastavnica iz škole za portal Republika.rs.

Ona kaže da je imao kod sebe 85 metaka i molotovljev koktel.

- Učenik je bio povučen strašno i samo se družio sa jednim dečakom iz razreda, ali je bio  fenomenalan đak. Mislim da je zločin isplanirao za vreme praznika... a čula sam i da je u porodici imao probleme.. Mucao je i zbog zadirkivanja dece je prešao u B smenu - kaže nastavnica za naš portal.

Nastavnica Tatjana Stevanović koja  je upucana jutros, odvezla je ćerku na prijemni za fakultet i došla u školu.

To odeljenje je bilingvalno i sastavljeno od najboljih učenika, a danas je bilo 23 đaka u razredu na nastavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

04.05.2023 11:32

Da je mozda isao u prosecnu skolu, nasao bi sebi druga, mozda nekog koji slabije uci ali je zato sigurno dobar drug, a postigao bi isto dobre rezultati. Deca su opustenija, druzeljubivija. Ovako je isao u odeljenje gde su najbolji ucenici gde svako misli za sebe da su posebni, jedni jedini, nepristupacni, nedrugarski. Dete treba odrastati u mesovitoj sredini zbog njegovog psihickog zdravlja.