POLICIJA UHAPSILA PUCAČA NA VASILIJA KOD LAZAREVCA! Izrešetao ga na pumpi, pa pobegao

Autor:

Hronika

29.04.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

POLICIJA UHAPSILA PUCAČA NA VASILIJA KOD LAZAREVCA! Izrešetao ga na pumpi, pa pobegao

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Lazarevac, u saradnji sa kolegama iz Interventne jedinice 92, rasvetlili su ubistvo u pokušaju počinjeno juče u ranim večernjim satima u Lazarevcu i uhapsili U. K. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se sumnja, on je oko 18.35 časova, na jednoj pumpi u Velikim Crljenima, pucao u  dvadesetdevetogodišnjeg muškarca, nanevši mu povrede u predelu leve butine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, Vasilije K. primljen na odeljenje reanimacije u Urgentnom centru gde je konstatovano da mu je jedan projektil pogodio nogu.

Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor", a ranjeni mladić je odbijao saradnju sa policijom nakon pucnjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading