TAKSISTA DIVLJAK PREBIO ŽENU: Desilo se ono na šta smo mesecima upozoravali!

Autor:

Hronika

21.04.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena nije htela da plati njegovu tarifu od aerodroma do grada, zbog čega ju je Đ. D. izudarao.

TAKSISTA DIVLJAK PREBIO ŽENU: Desilo se ono na šta smo mesecima upozoravali!

Foto: Srpski telegraf

Divlji taksista napao ženu

Divlji taksista Đ. D. uhapšen je pre dva dana na beogradskom aerodromu jer je pre mesec dana pretukao ženu koja nije htela da prihvati vožnju po ceni koju joj je on ponudio.

Naime, kako je za portal Repulika.rs ispričao dobro obavešten izvor, sve se desilo pre skoro mesec dana, a žena je nakon fizičkog napada ceo slučaj prijavila policiji.

- Gospođa je doputovala iz inostranstva i baš u toj zoni, gde divlji taksisti najčešće stoje. naišla je na Đ. D., koji joj rekao da je trenutno slobodan i da može da je poveze do centra grada. Gospođa je upitala za cenu, a taksista je već uzeo njene stvari i počeo da stavlja u gepek da bi joj onda rekao da će je vožnja koštati 100 evra, na šta gospođa, naravno, nije pristala - priča naš izvor.

Tu je, prema rečima našeg sagovornika, došlo do kraće rasprave.

- Nakon što je gospođa rekla da ne želi vožnju, ovaj je počeo da viče, a potom je došlo do manje rasprave. Razjareni muškarac, besan jer mu prevara nije uspela, počeo je da bije nesrećnu ženu - objašnjava naš sagovornik i dodaje da se ona odmah nakon incidenta uputila u policijsku stanicu Surčin, gde je ceo slučaj prijavila.

Policija je pre dva dana uspela da pronađe i uhapsi nasilnika

Nakon mesec dana, koliko je trajala potraga za nasilnikom, prema rečima dobro obaveštenog izvora, Đ. D. uhapšen je.

- Sve je izgledalo filmski. Pre dva dana divlji taksista je stajao na aerodromu, ubacio stvari mušterija koje je tog dana uhvatio i u trenutku kada je trebalo da krene, policija ga je opkolila, izvela iz automobila, nakon čega je lišen slobode - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Srpski telegraf

Bahati taksista

Zbog straha neće da svedoči

Nakon što je policija uhapsila Đ. D. njegova žrtva je trebalo je da se odazove na poziv tužioca, ali je, uplašena za svoju bezbednost, to odbila. 

- Ono što je stvorilo dodatni problem jeste to što se gospođa uplašila. Odbila je da ide kod tužioca, uz opravdanje da se plaši, da je čitala da se radi o mafiji i da strahuje za sopstvenu bezbednost - kaže naš izvor, dodajući da, iako informacija nije u potpunosti sigurna, postoji velika verovatnoća da je gospođi neko u međuvremenu pretio.

Divlji taksisti otišli korak dalje

Podsetimo, portal Republika.rs je nedavno pisao o tome kako divlji taksisti ne prezaju ni od čega i kako gaze sve pred sobom ne bi li zauzeli mesto na aerodromu, gde, prema svim pravilima, ne bi smeli da budu.

-  Pored bahatog ponašanja, pretnji i bezobrazno visokih cena koje naplaćuju mušterijama, divlji taksisti su sada otišli korak dalje, te voze po zelenim površinama, trotoarima, ali i u suprotnom smeru, a sve to rade ne bi li se "dokopali" prestižnog mesta ispred dela aerodroma gde izlaze putnici, a gde, prema pravilu, mogu da uđu samo regularna taksi vozila - pisao je tada naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading