"MOJ BRAT TREBA DOŽIVOTNO DA ROBIJA"! Brat ubice iz Ripnja očajan zbog surove smrti male Nevene! Sreo se sa ocem nesrećne devojčice i evo šta mu je rekao!

Autor:

Hronika

20.04.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanov rođeni brat ne može da sakrije bes i tugu koje oseća prema svom bratu.

"MOJ BRAT TREBA DOŽIVOTNO DA ROBIJA"! Brat ubice iz Ripnja očajan zbog surove smrti male Nevene! Sreo se sa ocem nesrećne devojčice i evo šta mu je rekao!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovan Ilić , rođeni brat Stojana Ilića (38), muškarca koji je osumnjičen da je ubio devojčicu Nevenu P. a potom nožem ranio njenu babu, majku i ujaka, vidno je potrešen zločinom koji je počinio njegov brat.

Stojanov rođeni brat ne može da sakrije bes i tugu koju oseća prema svom bratu.

- Tuga, a posebno sam šokiran njegovom odbranom, neću mu ni u posetu otići, on treba da ide na doživotnu  - govori neutešan brat. 

Kako kaže, svakodnevno dobija pretnje zbog stravičnog ubistva koje je počinio njegov brat.

- Ne živim više u našoj porodičnoj kući, preti mi komšija, morao sam da iznajmim stan jer se plašim za svoj život  - priča on.

Sreo se sa ocem ubijene Nevene

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Stojan Ilić i ubijena Nevena P.

 

Ističe i da se sreo sa ocem ubijene Nevene P., te da sa njenom porodicom nema nikakvih problema.

- Sreli smo se i pričali. Pitao me je ko mi preti i rekao da u njegovim očima treći brat i ja nismo ništa krivi. Rekao mi je i da se vratim kući i da ništa ne brinem, ali ja ne mogu, plašim se. Ne plašim se porodice ubijene devojčice, već komšija koji mi prete - dodaje. 

Podsetimo, u Stojanov automobil su 10. aprila ušli N. P. i njen stariji brat kako bi ih on odvezao do prodavnice da kupe baterije. Navodno, nakon što je brat tinejdžerke izašao iz kola on se zaputio ka šumi gde je nesrećnu devojčicu najpre silovao a potom i ubio.

Nakon toga, Stojan je, kako se sumnja, ušao u kuću devojčice gde je nasrnuo na njenu porodicu.

Majka i baba su zadobile teške telesne povrede, dok je ujak zadobio lake.

(Republika/Informer)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading