Sledim se kad me UBICA MOG SINA krvnički gleda pravo u oči: ISPOVEST MAJKE ubijenog Stefana Lazarevića

Autor:

Hronika

06.04.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava na Vasilija Mirkovića i njegovog rođenog brata Miloša , verovatno je opomena nekog kome su naneli zlo, kaže Katarina, Stefanova majka.

Sledim se kad me UBICA MOG SINA krvnički gleda pravo u oči: ISPOVEST MAJKE ubijenog Stefana Lazarevića

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni Stefan Lazarević sa majkom

Katarina Lazarević majka Stefana Lazarevića(26) iz Obrenovca kojeg je na smrt u decembru 2018. nožem izbo pre nekoliko dana ranjeni sugrađanin Vasilije Mirković(32) za Republiku, kaže da je pucnjava na njega i njegovog rođenog brata Miloša koji je takođe lakše ranjen, verovatno opomena nekog kome su naneli zlo, a svakako potvrda da nisu ispravne ličnosti.

- On je trebalo da bude iza rešetaka zbog ubistva mog sina, a ne da se slobodno šeta Obrenovcem i širi kao da je heroj. On je svirepi ubica koji umesto da izbegne susret sa nama, on nas kočoperno i krvički gleda u oči. Sledim se kad ga vidim na ulici, a pogotovo dok šetam sa unučicom kojoj je zverski ubio oca. Verovatno je sada nekome uradio zlo i pucali su u njega - rekla je Katarina

Foto: Facebook

Vasilije Mirković(levo) osuđen za ubistvo Stefana Lazarevića (desno)

Iako je Mirković pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo Lazarevića, kojeg je više puta, posle svađe udario pesnicom u glavu i telo, a zatim ga izbo nožem koji je držao u drugoj ruci, on je posle dve godine i tri meseca izašao iz zatvora. Neutešna Stefanova majka kaže da su bili šokirani kada su im rođaci javili da je Vasilije na slobodi i da se šeta Velikim Poljem. 

- Kako to da se on nesmetano šeta bez obzira na presudu za ubistvo mog sina koji je išao da pomogne stricu i našao se na pogrešnom mestu, gde je ubijen?! Moj Stefan se tek bio oženio i stvarao je porodicu, žena mu je bila u petom mesecu trudnoće, a zločinac ga je na pravdi boga ubio. Nikada nije rekao ni da mu je žao, niti nam izjavio saučešće. Da je mačku ubio normalan čovek bi se stegao, a ne da je iskasapio mladića kojeg čitav grad pamti po dobru - istakla je majka kojoj svako spominjanje ubistva sina nanovo stvara bol i produbljuje patnju. 

Foto: Facebook

Katarina Lazarević, Stefan Lazarević

Katarina je uz unuku osetila novu životnu radost, ali sina ništa ne može da joj zameni. 

- Radimo mnogo i okupirani smo veći deo dana poslom, a kod kuće nas čekaju snaja i unučica koja nam je je svima najsvetlija tačka i jedina stvar koja umanjuje bol i daje snagu za život, pošto nam je jedinac za kojeg smo živeli, otet iz zagrljaja- zaključila je Katarina suznih očiju.  
   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading