PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU! Porodice mole za pomoć

Autor:

Hronika

20.03.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranac sa dokumentima jednog od mladića nestalih pre dve noći kod Pančevačkog mosta pronađen je danas u Dunavu.

PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU! Porodice mole za pomoć

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ranac sa ličnim dokumentima pronađen je tokom opsežne potrage za trojicom mladića Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (35) i Milanom Nikolićem (36), saznaje Blic.

U potragu za nestalim mladićima uključili su se prijatelji, poznanici, ali i ljudi dobre volje koji žele da pomognu da se što pre pronađu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rečna policija

 

Porodice nestalih još jednom apeluju za pomoć i mole ljude dobre volje koji imaju čamce, kajake, dronove, ali i one koji bi se u potragu uključili peške zbog nepristupačne leve obale Dunava na potezu od Pančeva do Borče da se jave na broj 063/720 12 02.

Ranije danas, Sofija, supruga nestalog Miloša izjavila je za "Blic" da porodice misle da je neplivač imao prsluk, ali da se možda uspaničio.

Neplivač se uplašio?

- Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, verovatno zato što nisu hteli da ostave neplivača tu, jer on možda nije hteo da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag - kaže supruga nestalog Miloša.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rečna policija

 

Podsetimo, Mane K. (37) jedini je uspeo da ispliva na obalu nakon što se u subotu na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa.

On je prema rečima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

- Isplivao je i izašao i reke u visini Krnjače na levoj obali Dunava. Tumarao je kroz šiblje preko nasipa, video svetlost kuća, došao do prvih kuća, izgreban, blatnjav i prijavio nesreću - kaže očevidac.

Isplivali Mane K. kačio je i ranije slike sa reke i pecaljke pa se pretpostavlja i da je bio pecaroš, te i da je možda time bio iskusniji na vodi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading