OVO JE DEČKO TENISERKE KOJI JE POD LUPOM POLICIJE: MMA trener (26) se borio u klubu "Princip", sada se utvrđuje ima li veze sa drogom (FOTO)

Autor:

Hronika

16.03.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se ispituje povezanost MMA trenera M. T. sa slučajem prevoženja droge sa Kopaonika.

OVO JE DEČKO TENISERKE KOJI JE POD LUPOM POLICIJE: MMA trener (26) se borio u klubu "Princip", sada se utvrđuje ima li veze sa drogom (FOTO)

Foto: Facebook-MMA klub

MMA trener pod istragom

Jelena M. (19) maturantkinja jedne srednje škole i teniski trener je uhapšena pre tri dana dana kada je policija u smartu kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane. Ona je saslušana, a pod istragom je i njen dečko, odnosno vanbračni partner M. T. koji je MMA trener.

Kako portal Republika.rs saznaje, trenutno se ispituje povezanost muškarca M. T. sa slučajem.

M. T. je pre treneske karijere, kako saznajemo, bio MMA borac za MMA klub "Princip".

Foto: Facebook-MMA klub

MMA trener pod istragom zbog droge

Da podsetimo, Jelena M. je nakon hapšenja saslušana, a branila se ćutanjem. Za teniskog trenera Jelenu M. porodica, komšije i saradnici imaju samo reči hvale.

Advokat Katarina Đođević koju je angazovala majka Jelene M. kaže da je majka očajna zbog ćerkine situacije, a tvrdi i da je Jelena veoma loše.

- Radi se o licu koje je stariji maloletnik, odnosno tinejdžerki koja je uvek bila vredno i uzorno dete, o četvorostrukom prvaku države. Majka koja je prosvetni radnik je ceo život posvetila angažovanju oko ćerke i njenog tenisa, pa možete da zamislite kako se oseća. Jelena je takođe očajna i psihički je loše - rekla je advokat za portal Republika.rs. 

Foto: instagram

Uhapšena Jelena M.

Na naše saznanje da Jelena tvrdi da nije dodirnula rukom torbu sa 8,5 kilograma marihuane i da to nije njena droga, advokat odgovara da se teniserka branila ćutanjem.

- Ona se za sada branila ćutanjem, što ne znači da u toku postupka neće ispričati šta se desilo i otkuda ona u celoj priči. Sledi psihijatrijsko i DNK veštačenje, te veštačenje telefona. U toku su saslušanja policijskih službenika - rekla je Đorđević.

Kako saznajemo, "smart" koji je vozila Jelena M. se ne vodi na njeno ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading