POGLEDAJTE KAKO JE "PALA" TINEJDŽERKA ZBOG PUNE TORBE DROGE: Prevozila 8,5 kilograma narkotika sa Kopaonika, sa njom u vozilu bila i maloletna osoba (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.03.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi kako je policija u Kumodražu zaplenila 8,5 kilograma marihuane koju je tinejdžerka prevozila sa Kopaonika.

POGLEDAJTE KAKO JE "PALA" TINEJDŽERKA ZBOG PUNE TORBE DROGE: Prevozila 8,5 kilograma narkotika sa Kopaonika, sa njom u vozilu bila i maloletna osoba (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Hapšenje tinejdžerke

Tinejdžerka J. M. (19) juče je saslušana u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je radi dalje prodaje prenosila drogu sa Kopaonika. Sada je isplivao snimak njenog hapšenja, kao i privođenja u Upravu kriminalističke policije, odnosno Službu za borbu protiv organizovanog kriminala. Sa njom je bila i jedna maloletna osoba.

Na snimku se vidi kako je policija u Kumodražu zaplenila 8,5 kilograma marihuane spakovane u crnu putnu torbe.

Naime, prema naredbi o sprovođenju istrage, ustanovljeno je da je J.M. 12. marta ove godine, automobilom marke “Smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.

Kako se saznaje, J. M. je učenica srednje škole i povremeno daje časove tenisa.

Prema saznanjima medija, vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener.

Osumnjičena se na saslušanju branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

 

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenoj odredi pritvor do 30 dana da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mik

28.11.2023 11:11

Nije ona jedina koju kriminalci i razne bararabe iskoristavaju na sl.i druge nacine,ucenama, pretnjama,sex trafingom itd.