SRBIN UHAPŠEN U ŠVAJCARSKOJ: U iznajmljenom stanu imao laboratoriju za proizvodnju droge, policija zaplenila više kilograma!

Autor:

Hronika

23.02.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije uhapšen je u Švajcarskoj zbog sumnje da je proizvodio i prodavao raznoraznu drogu.

SRBIN UHAPŠEN U ŠVAJCARSKOJ: U iznajmljenom  stanu imao laboratoriju za proizvodnju droge,  policija zaplenila više kilograma!

Foto: MUP Srbije

Pronađena marihuana

Državljanin Srbije (52), uhapšen je zajedno sa državljaninom Švajcarske (29) zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu.

Kantonalna policija Ciriha uhapsila je osumnjičene, a kako prenosi portal Zuri tudej, istražitelji su u jednom stanu u gradu Dalikonu pronašli laboratoriju za proizvodnju narkotika.

Zaplenjeno je 14 kilograma ekstazija, devet kilograma amfetamina, 3,5 kilograma marihuane, kao i gotovina za koju se sumnja da potiče od preprodaje narkotika. Zaplenjeno je i nekoliko litara veoma eksplozivnih hemikalija npotrebnih za proizvodnju narkotika - navodi se na pomenutom sajtu.

Lisice su stavljene Srbinu, koji je bio podstanar u stanu u kom je pronađena laboratorija.

- Uhapšen je i Švajcarac, vlasnik stana - navode izvori.

Ova vest dolazi odmah nakon informacije da je u Švajcarskoj uhapšen još jedan Srbin, a koji je počinio opasan zločin.

Maloletni Srbin (17) uhapšen je u subotu uveče u švajcarskoj opštini Čipis zbog sumnje da je ubio zeta Portugalca (22). Telo mladića sa ubodnim ranama na stomaku pronađeno je na parkingu pored lokalnog fudbalskog kluba.

Jedan prolaznik zatekao je telo Portugalca u subotu oko 5.30 sati, pa je odmah pozvao Hitnu pomoć. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, koja je nastupila od brojnih ubodnih rana.

Policija je obavila detaljan uviđaj i sakupila dokaze koji su je odveli do maloletnog Srbina, pa je uhapšen iste večeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading