OVO JE TENISERKA KOJA JE UHAPŠENA ZBOG DROGE: Tinejdžerka prevozila narkotike sa Kopaonika, komšije u šoku!

Autor:

Hronika

15.03.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ceo život trenira tenis, šokirala sam se kad sam čula da je prevozila drogu"

OVO JE TENISERKA KOJA JE UHAPŠENA ZBOG DROGE: Tinejdžerka prevozila narkotike sa Kopaonika, komšije u šoku!

Foto: instagram

Uhapšena Jelena M.

Stanari kraja u kojem živi uhapšena tinejdžerka, u šoku su nakon saznanja da je Jelena M. umešana u kriminal. Mnogi od njih ne mogu da poveruju da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne porodice.

- Ona je ceo život u sportu, tenisom se profesionalno bavila sve dok nije zadobila povredu ruke. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa. Nakon povrede je počela da trenira decu, a jedno vreme je čak razmišljala da li da ode u inostranstvo da studira. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija - priča komšinica za Blic.

Ona dodaje da su normalna porodica i da nikada niko nije imao problem sa njima.

- Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima - dodaje sagovornica.

Podsetimo, policija je u saradnji sa UKP, Službom za borbu protiv organizovanog kriminala, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zaplenila od Jelene M. koja je bila u kolima sa maloletnikom (17), 8,5 kilograma marihuane.

Kako se vidi na snimku koji je objavio MUP, u žutom "smartu" se u gepeku nalazilo nekoliko teniskih reketa, s obzirom da je Jelena M. ponekad davala časove iz tenisa.

Međutim, ispod njih, pronađena je torba u kojoj je bilo 20 paketa marihuane.

Osumnjičenoj Jeleni M. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Sedamnaestogodišnjak je priveden Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading