TENISERKI ODREĐEN PRITVOR: Nekadašnjoj šampionki Srbije policija pronašla 20 paketa marihuane

Autor:

Hronika

16.03.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena M. (19) maturantkinja jedne srednje škole i teniski trener koja je uhapšena pre dva dana dana kada je policija u smartu kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane ostaje iza rešetaka, saznaje Srpski telegraf.

TENISERKI ODREĐEN PRITVOR: Nekadašnjoj šampionki Srbije policija pronašla 20 paketa marihuane

Foto: MUP, Instagram

Iz Višeg suda je potvrđena ta naša informacija i rečeno je da je juče određen pritvor Jeleni M. do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogla ponoviti delo.

Podsetimo, pretres kola nekadašnje šampionke Srbije u konkurenciji do 14 godina,  izvršen je u naselju Kumodraž, i tom prilikom je u gepeku kola  otkrivena crna sportska torba sa 20 paketa marihuane.  Osim crne torbe u gepeku smarta je bilo više teniskih reketa, a  u smartu na mestu suvozača je bio tinejdzer star 17 godina. Nijedno od njih se nisu opirali prilikom hapšenja i  Jelena je policiji odmah rekla da je teniski trener i  da ona i mladić zatečen u autu sa njom idu sa Kopaonika gde su joj torbu dala NN lica da poveze nekome u Beogradu ko je bude zvao. 

Rekla je da nije otvarala torbu i da joj je rečeno da su unutra lične stvari, saznaje naš list od izvora bliskog istrazi.

Ona je iz Kumodraža policijskim kolima odvedena na saslušanje u SBPOK zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga .

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Jelena M. nije iznela odbranu jer je odlučila da se brani ćutanjem u ovoj fazi postupla.

Istražnim organima je tokom legitimacije rekla da već neko vreme živi sa emotivnim partnerom koji je  MMA trener kao i da ona povremeno zaradjuje dajući privatne časove tenisa deci.

Komšiluk tinejdžerke zgrožen je vešću o Jeleninom hapšenju jer tvrde da važi za primerenog sportistu i lepo vaspitanu devojku koju je odgajala majka vaspitačica dok je otac radio kao profesionalni vozač kamiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dušan

16.03.2023 11:07

Pare ljude kvare. I žene.

Ja

16.03.2023 23:22

Kome se ova zamerila pa je pakuju sad.