ŠTEK "STAN NA DAN" KOJI NE POKRIVAJU KAMERE: Evo gde su uhapšene ubice Ranka Eskobara - iz lokacije u prizemlju hteli lakše da pobegnu (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavlja se da su ubice Ranka Eskobara izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni i usnimljeni.

ŠTEK "STAN NA DAN" KOJI NE POKRIVAJU KAMERE: Evo gde su uhapšene ubice Ranka Eskobara - iz lokacije u prizemlju hteli lakše da pobegnu  (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Hapšenje ubica Ranka Radoševića Eskobara

Stefan Zlatanović (28) i Luka Vučetić (26) uhapšeni su zbog ubistva Ranka Radoševića Eskobara u štek stanu na Novom Beogradu koji su iznajmili pre mesec dana, a kako se saznaje stan se nalazio u prizemlju, a zgrada i okolina nisu pokriveni kamerama.

Pretpostavlja se da su izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni i usnimljeni, ali i kako bi iz stana u prizmelju mogli lakše da pobegnu, piše Blic.

Foto: Privatna arhiva

Policija izvršila hapšenje

Dvojici mladića su lisice na ruke stavljene juče, 11. marta, zbog sumnje da su ubili Radoševića dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Oni su juče nakon pretresa stana i uz prisustvo svedoka sprovedeni u Policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana.

Na snimku sprovođenja su se videla dva uhapšena mladića u sportskoj odeći od kojih je jedan vidno šepao. Drugi je izveden u roze papučanma koje su mu nekoliko brojeva manje, što sugeriše da je policija upala u štek stan na prepad i zatekla nepripremljene ubice.

Republika

Foto: St/N. Pančić, MUP

Ranko Radošević ubijen u Rušnju

Kako se saznaje, sa njima u stanu je pronađena i maloletna ženska osoba koja je optužena za saučesništvo.

Inače, stan u kojem su se krili iznajmili su preko oglasa "stan na dan".

Da podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta kada je upucan dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Dvojica maskiranih mladića tada su, sa kapuljačama i hirurškim maskama usnimljeni na kamerama video nadzora.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Foto: St/N. Pančić, MUP

Pumpa gde je ubijen Ranko Radošević

Radoševič je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. Kako je ranije pisano, on je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrednost.

Uhapšeni imaju dosije i odranije su poznati nadležnim organima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading