BOLESNO I BEZDUŠNO! Majka nije htela da dođe na SAHRANU dečaka koji se udavio u jami

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

09.03.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Kako je moguće da jedna majka uradi to svom sinu. Pokazala je da ne može biti više bezdušna od toga - rekla nam je baka Mira

BOLESNO I BEZDUŠNO! Majka nije htela da dođe na SAHRANU dečaka koji se udavio u jami

Foto: facebook.com

Majka K.N. sa sinom Nemanjom

Mališan Nemanja Nikodijević (6), koji je u utorak stradao u dvorištu svoje kuće u selu Rogača, kada je upao u septičku jamu i udavio se, sahranjen je danas na lokalnom groblju, a ispraćaju nije prisustvovala dečakova majka K.N. (25).

Nesrećni otac dečaka Zoran, ispričao je u utorak našim reporterima da ga je supruga ostavila pre izvesnog vremena sa dvoje male dece, a na dan kada se Nemanja udavio, nije došla iz Novog Sada da oplakuje sina, odnosno da mu nije uputila ni telefonski poziv.

Celo selo Rogača oprostilo se danas od stradalog dečkića, koji je bio dete sa posebnim potrebama, a jedna meštanka iskazala je za naš portal svu ogorčenost zbog majčinog nepojavljivanja.

- Svi smo otišli da ispratimo dete. Plakao je i sveštenik sa nama. Samo mu majka nije došla. Kako je moguće da jedna majka uradi to svom sinu. Pokazala je da ne može biti više bezdušna od toga. Pa i da ju je bilo sramota što ga je ostavila, kako kažu, da je uopšte boli što je malecki umro došla bi, kao i svaka normalna majka, ne bi je zanimalo ni da li će i ona da umre sutradan. Sramota teška! Celo selo se srami u njeno ime - izjavila je baka Mirjana za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading