OTAC DEČAKA KOJI SE UDAVIO U SOPOTU NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI! Mališan će danas biti sahranjen

Autor:

Hronika

09.03.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni dečak je nastradao u sredu.

OTAC DEČAKA KOJI SE UDAVIO U SOPOTU NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI! Mališan će danas biti sahranjen

Foto: Republika

Otac dečaka koji se u sredu utopio u septičkoj jami u Sopotu Zoran Nikodijević neće snositi krivičnu odgovornost, do sada je zaključilo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Šestogodišnjak će danas biti sahranjen.

Obdukcija je završena, ali rezultati još nisu stigli u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Republika

Foto: Foto Nikola Mutić

Zoran Nikodijević

Nakon tragedije nadležni iz CZSR oduzeli su ocu trogodišnju ćerkicu i ona se za sada, privremeno, nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj

- Brak Zorana Nikodijevića i njegove supruge je zvanično razveden u opštinskom sudu u Sopotu i oboje dece Nemanja (6) i ćerka Nikolina (3) pripali su njemu na brigu i staranje - kaže izvor Telegrafa.

Nesrećni dečak se najverovatnije igrao oko jame kada se okliznuo i upao. Zoran je u tom trenutku spavao, jer se vratio iz treće smene. Iz jame je izvukao dete kome je Hitna pomoć mogla samo smrt da konstatuje.

- Samo sam se jednog trenutka trgnuo iz sna i video da je ćerka Nikolina kod mene u krevetu i da se igra, ali i da mi nema sina. Istrčao sam bos napolje i imao šta da vidim. Nemanja je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao Hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno - rekao je Nikodijević.

- Ne možete ni da zamislite kakav je osećaj kad vadite mrtvog sina iz vode. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega, ali ni bez ćerke, koja je trenutno pod nadzorom Centra za socijalni rad - istakao je.

Otac je inače radio noćne smene kao pekar i brinuo se o deci. Plaćao je i ženu koja ih je čuvala dok je odsutan, a posebu pažnju je posvećivao šestogodišnjem sinu, budući da je imao poteškoća u razvoju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading