MONSTRUM IZ PIROTA OTERAO SINA U SMRT! Prijateljica ubijene Sanje otkriva detalje o zločincu: KINJIO JE SINA ZBOG TEŠKE BOLESTI, DETE JE DIGLO RUKU NA SEBE!

Autor:

Hronika

06.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica ubijene Sanje iz Pirota, koju je zverski ubio bivši partner Miroslav Marković, otkrila je nepoznate detalje iz njegov i njenog života.

MONSTRUM IZ PIROTA OTERAO SINA U SMRT! Prijateljica ubijene Sanje otkriva detalje o zločincu: KINJIO JE SINA ZBOG TEŠKE BOLESTI, DETE JE DIGLO RUKU NA SEBE!

Foto: Tanjug- ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Kako je ona ispričala u razgovoru za Republiku, Miroslavljev psihološki profil je veoma čudan, a zbog njegovog psihickog zlostavljanja, kome je uvek pribegavao naterao je indirektno i sina da se ubije.

- Miroslav je imao sina koji je imao bolesti sa crevima. To dete imalo je teške operacije, abnormalne svote novca dali su za njegovo lečenje. On je njemu konstantno nabijao odgovornost što mu je placao lečenje. Dete to više nije moglo da podnese, ubio se - rekla je sagovornica Republike.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Nije hteo da se razvede

Kako je ona ispričala, Miroslav nikako nije želeo da se zvanično razvede.

- On se nikada nije želeo da razveo od svoje žene. Tukao ju je, inače njegova supruga sa kojom ima dvoje dece nastavila je svoj život bez njega, i radi u jednoj školi kao učiteljica - dodala je naša sagovornica.

Miroslav je jedno vreme važio za veoma imućnog gradanina.

Bio je vlasnik Dinar osiguranja, a razmišljao je ako ima novac da može imati svaku ženu.

Republika

Foto: Tanjug- ALEKSANDAR ĆIRIĆ

 

- Mislio je da ce sve žene pasti na njegov novac, dosta njih se otrglo i nastavilo da živi svojim životom. On je vrebao labilne i slabe žene, a njegov clj je bio je da bude sa tom osobom kad zagrizeš i kada odlučiš da se razvedeš onda te on ostavi. Pre 20 tak godina zbog njega se razvela M., ali kako bi se sklonila od psihopate odselila se u Austriju. Takođe, dok je bio u emotivnoj vezi sa sugrađankom R. koju je takođe zlostavljao i tukao naišao je na otpor jer mu je ona pokazala zube, onda ju je ostavio i tražio drugi plen - objašnjava nam naš sagovornica.

Kamataši mu sve uzeli

Veliki pritisak na ubicu prema svemu navedenom imali su kamataši koji su uhodili Miroslava.

- Svašta je radio.. Prevarant. Njemu su kamataši sve uzeli. Zatvorio je osiguranje, i ostao da drži jednu malu menjacicu u gradu. Lagodan život na visokoj nozi mu je odgovarao, a kada je sve počelo da se ruši kao kula od karata sa tim nije mogao da se pomiri - priča Sanjina prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading